Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
válasz
Nyugdíjas #11096 üzenetére
Ezt szerintem így direktbe szemmel tényleg nem sokan láthatják (max. sok idő után érzik: fáradhat a szem, fájhat a fej, de ugye a júzer nem tudja hogy ez mitől van, hiszen ő LCD-t használ. Olyan ez mint mikor egy komolyabb CRT-t 120 Hz-en járatok. Én nemigen látom hogy vibrálna (lehet valaki látja) de bizony érzem, és ezt javasolom neked is:
Fogd a telefonod kameráját, irányítsd a monitor kijelzőjére és ha egymással párhuzamos, szép szabályos csíkok vándorolnak gyorsabb/lassabb tempóban (a telefonod kijelzőjében, mondjuk a fotóprogram keresőjében) úgy mint a vidiken akkor ott bizony már nem teljesen nyugodt a kép - legalábbis ebből a szempontból nekem merőben különbözött a most hirtelen körülöttem föllelhető 2 fajta LCD kijelző...
/SZERINTEMYbear Érdekes amit mondasz, de biztos hogy ez olyan jó példa és gyak. itt is ugyanazt a jelenséget figyelhetjük meg?
Kleroo nemhinném hogy ehhez technológiailag még fejlődni kellene: http://www.youtube.com/watch?v=Xe1lTXr9PpA
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest