Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
De mivel Malévos flottakedvezményes előfizetést hosszabbítunk meg nem tudom hogy elérhető-e ez a kedvezmény nekünk is. A másik hogy bár régen volt de volt egy motorola érintőképernyős telefonja apámnak amit a pokolba kívánt a végére mert mindig valamit alkotott a telefon zsebben meg ilyenek, igaz ez volt vagy 4-5 éve :-P
Jah és a helyiek véleményezése sem éppen kedvező, és ha valamit nem akarok akkor az az hogy a bár olcsó de elvileg okos telefont apám 1 hét után földhöz vágja mert nem tud telefonálni vele xD
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
válasz Sly Bp. #15241 üzenetére
Ha nem elég jó akkor valószínűleg c3050 lesz helyette mert az árban a legkevesebb még - bár drágább mint az előbb említett telefon. előfizetéssel 5-6e körül gondolnánk de persze kevesebb is lehet :-) Jah és pannonnál kéne, a csúszka típus-t szereti.
Köszi
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Samsung e1360-ról semmit nem találtam, egyszercsak megjelent pannonnál ajánlatban. Apám x530-at használ 2-3 éve, és a helyére kellene telefon. a lényeg h bírja a strapát - na nem extrém csak ne essen szét a kezében - és viszonylag jól olvasható legyen rajta minden. Arra megfelelő lenne? :-)
Köszi
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Öcsém dual sim-es telefont keres és ezt találta. ez egyenértékű az f480-nal csak annak vmi spec változata?
-
Dolby
senior tag
Gebriel: Köszönöm, én is a V630i-t és a w300-akat néztem. Igazából nyílván nem azért írtam hogy a fórumon megkérdezzem mi tetszik majd a nővéremnek, hanem azért hogy olyan telefonokat ajánljanak ami esetleg tetszhet neki és nincs különösebb gond velük :-) És erre teljesen jó választ kaptam :-)
Diego!: A végleges kiválasztás nyílván így fog megtörténni, csak ajánlatot teszek hogy melyikeket nézze tüzetesebben meg :-P V3 szerintem nem lesz nyerő kinézete miatt, de ki tudja. :-)
kReOn: Biztos vagyok benne hogy a fényképező a 2610hez képest csúcs lesz lévén hogy abban nincs :-D
Tehát V3, w300 és v630i. Az ajánlott :-) Még azért nézelődök..
Köszi mindenkinek
-
Dolby
senior tag
Vodafonenál kártyás telefon kellene a nővéremnek, a lényeg hogy külalakra tetszen neki, és a csengőhangja szép tiszta legyen. Semmi különösebbre nem használná. Eddigi telefonjai: Samsung c100, nokia 2610 (ami tegnap megsértődött, hogy földhöz vágta véletlenül:-D ).
Ár kb 20-25 ezer.- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
-
Dolby
senior tag
Pannon előfizuval néznék telefont, ha lehet 10-15e körül. Eddig x700as volt, előtte is jópár samsung, ezeket megszoktam. Gondolkodtam még1 x700on, de most láttam h ma kifutott, és ha nem találok sehol pannonnál már x700at akkor kénytelen leszek mást nézni. Ajánlat?
Köszi
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Ellopták a telefonomat így kénytelen vagyok újat venni :-/ X700 volt az előd, és azt néztem hogy 10.000-ért lehet venni előfizuval pannonnál. Ugyanilyen feltételek mellett tudtok esetleg jobbat ajánlani? Nekem nagyon tetszett a telefon, az persze nem annyira hogy nem szólt háttérben az mp3, meg egy kicsit gyengén rezgett, de egyébként semmi gondom nem volt vele.
-
Dolby
senior tag
A 40k-t Tnél előfizuval nézte az ismerősöm ha jól tudom vmi részletfizus akcióban. A samsung 570est majd megnézetem vele. Esetleg még valami?
Igazából csak azoknak a listája kéne amiket érdemes ebben a kategóriában nézegetni, aztán szerintem úgyis a pillanatnyi hangulata dönti majd el h melyiket veszi :-P
[Szerkesztve]- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
Egy hölgy ismerősöm szeretne telefont, ár 40k körül a max, Motorola K1et nézte ki mert tetszett neki és a menüje is kezelhetőnek tűnt számára. Eddig egy LG-t gyűrt, de nemtom mit. Amit fontosnak mond az a fényképezés, hogy lehessen géphez kapcsolni sőt legjobb ha telefonhoz kapja a kábelt h ne kelljen külön vennie, illetve hogy mp3 számok mehessenek rá gondnélkül. És mindez persze a lehető legjobb energiatakarékosság mellett Nem etalon a 40k lefelé, ha van olyan telefon ami ajánlott vétel és olcsóbb, az sem nagy gond :-P
Köszi- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest