-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Helló, keresnék az öregemnek egy klasszik telefont ami:
-max 30 ezer( de az sem kizáró ok ha olcsóbb, de mindenképp új, független)
-sokáig bírja az akksi
-csak telefonál vele
-elég strapabíró. Kulcsal összeteszi, ledobja stb, Ráadásul néha olyan helyen dolgozik ahol vaspor van, ez nyírta ki az eddigi összes mobilt, a hangszóró mágneséhez tapad és gyorsan romlik a hangminőség.[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Végigérdeklődtem az üzleteket és sajnos asha 302-t nem lehet kapni újat csak 30körüli áron [anniyból meg már kijön egy majdnemúj lumia520 ára (csak kár hogy nincs olyan funkciókra szükségem : ) úgyhogy annyit sajnálok rá mert azért mégsem egy kategória].A 210 meg szerintem csúnya, habár majd megfogdosom a mediában, de annyira nem tetszik.
Visszaolvasgattam de sajnos nem találtam senkit aki olyan telefon után érdeklődött volna mint én, nyomógombos+whatsapt,vibert, FB, gtalk.
A klasszik asha 206,208,301 telefonok mennyire tolerálják ezeket? Vagy ami S40 rendszer az kb mind ugyanannyira?
Illetve még néztem a samsung c3780 ill 3322 telefonokat, azokon mennyire mennek szintén ezek a programok? De ezeken meg wifi nincs, pedig egész nap wifis helyen vagyok.
Mást meg nem is lehet kapni. BlackBarry is jó lenne, de ahhoz meg kell BIS ahogy olvastam a programoknak, és mivel külföldön is sokat vagyok külföldi simkártyával, nem túl nyerő.
Esetleg vadásszak 302-t használtan? Van néhány eladó, de egy kicsit bizalmatlan vagyok. -
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #46643 üzenetére
illetve nokia asha 302 ami msot a befutónak tűnik
-
flashpointer
őstag
Hali, tanácsot kérnék, egy hete nézegetek telefont de sajnos nem találtam megfelelőt, esetleg aki jobba ismeri a modelleket megköszönném ha tanácsolna valamit : )
beszerzés: Új, csak független, 30k a max összeg, de 20 körüli jobb lenne
Érintőképernyő és kihúzható szétcsúsztatható stb kizárva, qwerty lenne a legjobb, esetleg hagyományos kialakítás de inkább az előbbi.
Erre kellene: Telefonálni, sms +a legfontosabb hogy skype viber gtalk whatsapp talán Facebook ezek menjenek (nem mind egyszerre csak még nem derült ki hogy melyik) tudjak írkálni velük és kapjak értesítést ha jött valami. (szóval elsősorban a csevegés a cél)
Sajnos nem tudom hogy ezek milyen típusú internetkapcsolatot igényelnek , 3g, wifi ?, úgyhogy az sem ártana hogy legyen benne olyan amivel gazdaságosan működnek : PAmi eddig szóba jött az a Nokia Asha 210, de eléggé vegyes róla a vélemény ahogy olvasgattam.
Edigitálon nézegettem, ott elég nagy a kínálat, de sajnos csak ez volt ami kb megfelelne a kritériumoknak, illetve hagyományos kivitel, azokkal sajnos nem tudom mennyire lehet használni a felsorolt szoftvereket.Előre is köszönöm
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Linux haladóknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik