-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Kellene egy minél olcsóbb telefon, amit sportolás közben magammal tudok vinni, ugyanis a nagy tepsiket igencsak kényelmetlen mondjuk futásnál magamnál tartani.
Szempontjaim:
3,5mm jack
microSD bővíthetőség
és majd kifelejtettem: előny ha vannak rajta zenegombok, ne kelljen számváltáshoz elővenni
és a zeneileg fülesen picit jobb hangzás, mint a jelenlegi ZTE Blade-emnekKöszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz Akos96 #33203 üzenetére
Lehet az lesz,mert ezzel nem kell kompromisszumot kötnöm jelenleg,pénzem jobbra meg nincs és mégiscsak felfelé érné meg váltani...
Am még régebben te vettél fel Steam-en engem?(Alien Swarm-oztunk)Dr.5KerHuN volt a nevem.Lent aláírásomban ott az új,mert az elkallódott,ha fel akarsz venni.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Arra jutottam,hogy ésszerű lenne lecserélni az LG GT540-em,mivel nem igazán használom ki az Android lehetőségeit,amióta lett notim.
De vannak bizonyos dolgok,amik jól jönnének:
-olcsó készülék,mely tudja:
-WiFi
-jó zenelejátszó(külső hangszóró is legyen korrekt,fülesen ne legyen halk)
-megfelelő minőségű kamera,amennyire lehet
-szabvány csatlakozók(microUSB,3,5mm jack)
-kijelző ne legyen apró,nem feltétel az érintőpanelNem tudom van-e ilyen telefon,ami olcsóbb,mint egy használt GT540,de remélem ti tudtok mondani vmit.
Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
-
gooool
őstag
válasz Langsam #20763 üzenetére
Hát akkor végül is 4 jelölt van,ami számításba jöhet:
Nokia E52(nagyon tetszik,de állítólag nem a legjobb az összeszerelési minőség)
Nokia 5630(nagyon gyors,szinte az E52 ikertesója,csak jobb zenében,viszont kicsi a kijelző)
T-mobile Pulse(hatalmas kijelző,elvileg a legjobb szoftver,összességében nem rossz,sztem)
LG KM900 Arena(zárt rendszer,a legerősebb multimédiában szvsz,de a bővíthetőség korlátozott)
Na ezek után mit mondanak az okosok?Mert én teljesen tanácstalan vagyok.
Kösz a segítséget!(lehetőleg minél többet)
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Azon kívül,hogy az LG Arena zárt rendszeres,van még vmi hátránya?
Mert nagyon jól el van látva multimédiával(nagy kijelző irdatlan felbontással,nagyszerű kamera,jó zenelejátszó),van benne Office olvasó és WiFi,ami kell nekem.
Ennyiért tudtok jobbat vagy ha több igényem nincs,akkor ezt is nyugodtan vehetem?(még a Nokia E52 és a T-mobile Pulse az esetleges jelölt,bár a pulse még elég kiforratlannak tűnik nekem)Kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz kaller1 #20545 üzenetére
Abban bízok,hogy majd lesz magyar nyelvű Android és,hogy a mostani hibákat kijavítják benne.(BT fájlküldés,Sense felület felkerülése és ugyebár a magyar nyelv)
Szted lesz lehetőségem egyszer egy ilyen Androidot telepíteni a Pulse-ra?
Mert ha igen,akkor nem kérdés,hogy azt veszem.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok,de nagyon válogatós vagyok,így már sok jó darab fennakadt a szitán.(E52 az összeszerelési minősége miatt,a BB Curve 8520 a kamera miatt).
Mostanra két versenyző maradt,amit meg tudok fizetni,méghozzá a T-mobile Pulse és az LG KM900 Arena.A Pulse most még kicsit kiforratlan,de bízok benne,hogy a későbbi Android rendszerrel sokkal jobb lesz,amúgy mindenben megfelel az elvárásaimnak(Office,PDF olvasás,WiFi,nagy kijelző).
Az Arena viszont mindenben jobb nála,viszont az tart vissza tőle,hogy nem nyílt az oprendszer,így nem is bővíthető annyira,mint a Pulse és ki tudja,hogy később milyen kiváló lesz az Android platform.
Szal nehéz döntés,ti melyiket hoznátok győztesnek?Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Új mobil vásárlásán töröm a fejem,de nagyon sok jó készülék van előfizuval max. 50K-ig.Eddig két teló jön be nagyon,az LG Arena és a Nokia E52.
Minden szempontnak megfelelnek(office olvasás,jó kamera,wlan/wifi,stb).
Vagy tudtok más nagyon jó telót max. 50K-ig ami tudja ezeket?Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Hát nem tom,hogy mennyire megbízhatóak a mostani SE-ok,de mivel szinte minden osztálytársam ilyet használ,hibák nélkül,gondolom nem lehet olyan rossz.
Amúgy én tegnap óta egy LG KU990 Viewty tulaja vagyok,nálam mostantól ez képzi a viszonyítási alapot,ami valljuk be,igen magas.
Ja és hogy kérdésedre is válaszoljak:Nokia 3120 Classic,vagy persze Viewty.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Helló!
Egy LG Viewty-m lesz még a mai nap és az lenne a kérdésem,hogy kinek mi a véleménye a telóról.Az ő topicjában már érdeklődtem,de ti biztos mással is össze tudjátok vetni.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz MartinRS2 #10452 üzenetére
Nekem Nokia 5310-esem van kékben és nagyon meg vagyok vele elégedve.Én Nokia Fan vagyok elsősorban,úgyhogy kicsit elfogult is,de tényleg a Nokia szerintem megalkotta vele az első igazán jó telóját ennyi pénzért.A 6500C egy más kategória,de az sem rossz,mivel olyat anyukám használ nagy megelégedéssel.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz Nimrod #10454 üzenetére
Helló!
Tapasztalatból mondom,hogy nem valami jó teló.Nagymamám használ ilyet,de minden ujjlenyomat egyből meglátszik rajta,lötyög min összecsukva,mind kinyitva,katasztrofális a kijelző és a kamera is.Szóval egyáltalán nem éri meg szerintem.Remélem tudtam segíteni![ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Helló!
A két mobil közül melyik a jobb:Nokia 5310i XPressMusic vagy LG KU990 Viewty?
Átlagos felhasználás mellett néha fotózásra,de főleg zenelejátszásra használnám.Ja és gyors legyen rajta a net.Nagyjából ennyi.Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Helló!
Mobilt szeretnék venni,de nem tom melyikkel járnék a legjobban.Lényeg lenne a jó zenelejátszó,minimum 2MP-es kamera,sok gyári tartozék.Most egy W880i a kiválasztott.Van nagyjából ilyen áron jobb teló(max.25K)?Figyelembe véve a szempotokat.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Helló!
Hétfőn veszek egy SE W880-at a T-mobile-nál.Még a K800 volt versenyben,mivel nekem 3MP-es kamerára nincs szükségem,csak a zenelejátszóra,meg a nagy memóriakarira,meg a dizájnja sem annyira tetszett a K800-nak,ezért a W880-ra esett a választásom.Mit gondoltok?Tapasztalat és vélemény is jöhet!Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Kösz a választ!
De csak a W880i lesz,mert abba be tudjuk számíttatni az aranykártyás pontokat,így csak 12K-ba kerül.Nekem tökéletes lesz egy 6230i után.Még egyszer kösz,lehet,hogy veszek K800i-t is,majd meglátom lesz-e elég pénzem.Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Még beszállt két versenyző,úgyhogy most ez az állás:
Samsung SGH-U800
SE K800i
SE W880i
Melyik a legjobb?Zenehallgatásra,esetenként fotózásra.Szerintetek?
Kösz a választ!!Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Gondolkodom egy Samsung SGH-U800 vásárlásán.T-mobile-nál 19980Ft előfizetéssel.Csúcs képességei vannak szerintem.Nektek mi a véleményetek?Megéri vagy nem ?Kösz a választ!!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz koxkids #9012 üzenetére
Kösz a választ!
Mindjárt át is vitorlázok a topicba.
Amúgy az egy éves Nokia 6230i-met el akarom eladni,hogy megvehessem ezt.Annyira vigyáztam rá,hogy egy mikromilliméternyi karc sincs rajta.Szerinted ha bevinném egy GSM üzletbe mennyit adnának érte?[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz fullextra #9009 üzenetére
Én Nokiát választanék.(SE párti vagyok,de a Nokia is nagyon jó)Szóval,hogy indokom is legyen:anyukám 2000 óta használ Nokiát,azóta 10-et vett.Mindegyik megcsókolta párszor a padlót,de semmi bajuk nem volt.Amúgy mindig drága Nokiát vett.Most N73-asa van.Irigylem is ezért hajtok egy K800i-re.Pontos választ én sem adtam,de inkább egy öreg rókát,mint egy ma született bárányt.Nekem ez a véleményem.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Helló!
Venni akarok a T-mobile-nál egy SE K800i-t,mert most ,mint gondolom tudjátok csak 22K-t kérnek érte.Az volna a kérdésem,hogy ez a teló mennyire időtálló?(az osztálytársaimnak mind SE-ja van)Csak hobbifotózásra meg zenehallgatásra használnám.A kérdést csak azért teszem fel,mert 2 év alatt 5 telót vettem és szeretnék végre kicsit megállapodni egynél.Kösz a választ!![ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest