Hirdetés
-
GAMEPOD
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JadenDave
csendes tag
Najó, látom kipécéztetek magatoknak, csak mert ez egy fórum, ahol leírom az ideálomat, és ők ajánlanak nekem egy ideálisat. Én meg nem vagyok akkora kocka, sem számítástechikus, hogy az összes szabadidőmben okostelefonokat kutassak. Kérdeztem, sokan adtak ötletet, nekik köszönöm, akik meg jöttek, hogy mutassák mekkora nagymenők, hogy "hülyegyerek, majd ők tudják, hogy milyen telefont akarsz?!"...nos nemtudom láttad-e a fórum nevét, de tudtommal beírom, hogy milyen tetszene, ők pedig ajánlanak, egyszerű, nem kell hozzá, még 12 éves szint sem, ha nem tudsz ajánlani, ne írj. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest