Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fr3eWar
őstag
Pjen használ Nordic Ethereákat elvileg évek óta fűtésre.
Amit korábban írt egy kolléga, a TZ35 modellek nem Nordic kialakításúak, ezért olcsóbbak is. (plusz kompakt kialakítású).Én sima XZ50VKE-t vettem, de még nincs felszerelve, így csak megelőlegeztem a bizalmam a Panába.
-
Chaser
legenda
annak járj utána, fűtésre használva is él-e a 10 év gar - mitsunál, daikinnál is ki lehet 10 évre terjeszteni a gart, ahogy fujinál is, de ott mindig kavar van, h mi van fűtés esetén -
meg ugye nem mindegy, mennyi az évi kötelező szerviz, ami fűtés esetén évi kettőt jelent -
edk-
őstag
Én megnézném a helyedben a Pana TZ35-TKE-1 és TZ25-TKE-1 modellt is. Hasonlítsd össze az NZ-vel, megéri-e az árkülönbség. Nekem nem érné meg.
Egy helyen ezt írják a Pana jótállására: 60 hónap teljeskörű; garanciafüzet szakszerű kitöltése + évi 2x számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás
Ez téves?
-
Chaser
legenda
x idő múlva megszüntetik a forgalmazását az r410-nek, tehát ha után kell tölteni a hűtőközegnek, nem fogod tudni - nyilván meg lehet oldani ettől független -
már én is r32-set vennék, de nem félnék r410-től sem ha jó a gép
ha igaz, h az r32 egyáltalán nem káros az ózonrétegre, akkor is r32-t vennék, de ezekből mi igaz, mi nem, sztem a jóisten' sem tudja
az említett panákat nem ismerem, de mivel etherea, biztosan nem rossz, nekem egy bajom van velük, a két év gar, kb bármelyik japánra 3 van alapból, olcsóbb modelleknél is
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest