Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmihaly
tag
válasz moddingR #63833 üzenetére
Szia!
Szervíz leírásában szépen le van írva hogyan vezérli a beltéri ventilátor fokozatokat, auto üzemmódban.
Auto ventilátor fokozatban, fűtés esetén minimum venti fokozat 20%,
DE! Prioritásban van az anti-cold air funkció.
Itt azt látom a diagramból, hogy ha a T1 (helyiség hőmérséklet) és T2 (elpárologtató közepes hőmérséklete) közötti különbséget veszi alapul.A TEH0..5/TEL0..5 értékre nem találtam utalást, így a pontos hozzá tartozó hőmérsékletet nem ismerem (ha valaki tudja, ide beírhatná), de szerintem valami fokozat lehet.
TEH0/TEL0=1% v Off
TEH1/TEL1=20%
TEH2/TEL2=40%
TEH3/TEL3=60%
TEH4/TEL4=80%
TEH5/TEL5=100%Ez volt az anti-cold funkció. Ennek elsőbbsége van.
Ezt követi az auto fan funkció, ami a T1 (helyiség hőmérséklet) es Tsc (beállított célhőmérséklet) viszonya alapján állítja a ventilátor sebességet.
Ez 20%-100% közötti értékre van beállítva (fűtésnél), és 1%-100% (hűtésnél).Előzőek szerint a klíma fűtésben csak akkor fogja leállítani a ventilátort, ha TEH0/TEL0 üzemmódba kerül.
Ez az üzemmód hideg beltéri hőcserélőt feltételez.
Ez akkor lehetséges ha a kompresszor leállt, és a hőcserélő visszahűlt a helyiség hőmérsékletre, és a helyiség hőmérséklet alapján nincs hőigény (azaz a beállított érték felett van a mért hőmérséklet)
Tehát fűtésben szinte soha.Egy másik midea szervíz leírása alapján a távirányítóval lehet állítani, hogy a venti forogjon e tovább vagy kapcsoljon le, nem tudom hogy a te típusoddal jó lehet e. (Ez a leírás RG58D/BGEFU1 típusú távirányítóhoz van).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest