Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz Öcsielvtárs #81349 üzenetére
Na ez új nekem, részletezd tapasztalatodat.....
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
kk831228
addikt
válasz Öcsielvtárs #80895 üzenetére
Semminél jobb , de màsabb az amikor folyamatosan hasznàlja az ember. Voltunk Balatonfüreden szokàsos helyünkön egy full felújìttott apartman , minden szobàba pàramentesìtő , mondta a nőcike nagyon jó gép nem zavaró , nem hangos , nem a pi..àt. Amikor folyamatosan zörög este is , meg amikor beindul még rosszabb , pedig én vasúton dolgozom meg mellette alszunk , ezeréves ablakklìma zörgésben , fülem is zúg ,még talàn jobb is egy kis alapzaj , de azért na...Otthonra azért nem kéne.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Reggie0
félisten
válasz Öcsielvtárs #80278 üzenetére
Ket honap az meg semmi, akkor meg nekem is halk volt
-
Aszi123
tag
Minden klímának szagtalanul kell működnie. A büdös legtöbb esetben telepítői hozzá nem értés, leszarás. Neked szerencséd volt, a többieknek nem. Ha klíma telepítés előtt nem volt büdös, akkor mi a kérdés?
-
arnyekxxx
veterán
Greet vettél, nem japánt. Ez megbocsáthatatlan hiba.
-
tigribigri
tag
Nálam hasonlóképpen. Ugyanez a gép, június végén szerelve. Csak lényegesen drágábban (a gép is, meg a szerelés is). Nem akarom elkiabálni, de egyelőre nincs komoly problémám, szépen működik. Egyedül az tűnt eddig fel, ami negatívumként felhozható, hogy néha nem érzékeli elsőre a távirányító gombjainak nyomását. Nincsenek nagy elvárasaim ha tényleg csak ennyi problémám lesz akkor elégedett leszek. A fogyasztást nem mértem külön, de az eddigiekből becsülve max 40-50 kWh lehet egy hónapban egy régi építésű extra szigetelés nélküli tégla lakás egy 20 nm körüli szobáját hűtve (2.7 kW-os gép). Büdös szagokat nem érzek, nyilván, ha sokáig nem szellőztetünk a meleg miatt, csak a klíma megy, akkor egy kicsit "állott" lesz a levegő.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Öcsielvtárs #79722 üzenetére
megcsinálom majd a panasonic appban a heti programozást. minden éjjelre ugyanaz, 25 fokról indul, 2 óra múlva 25,5, reggel megint 25. nyaljanak sót és ezt a grafikont a szerviz manuálból vettem, átlag júzernek nem kötik az orrára.
ma kipróbálom, hogy megy a klíma egész nap, nem hagyom felmelegedni délutánig a lakást. kíváncsi leszek a fogyasztásra.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
BundyDr
lelkes újonc
válasz Öcsielvtárs #78267 üzenetére
20-22 dB-ig nem is lehet hallani szinte a mókuskereket, plusz a mókuskerék hangja fehérzaj, így inkább segít az alvásban, hiszen megemeli az alapzajt, ezáltal a kisebb zajokra, mint a kinti farkasvonyításra nem fogsz felkelni, míg egy néma szobában mindenre (már aki rossz alvó).
A nagyobb gond a klímákkal éjszaka az a beindulás/leállás, hiszen a lamellamozgató motor konkrétan hangosabb tud lenni, mint maga a ventillátor, valamint sok R32-es gépnél, köztük Mitsubishinél is (saját tapasztalat) a gáz hangja az, ami felkelti az embert.
-
Rommel6600
őstag
válasz Öcsielvtárs #78278 üzenetére
Ne haragudj, de senkit nem érdekel, hogy Te mit hallasz belőle. (A szubjektív véleményedet próbálod tényként kezelni, de attól az még nem lesz az)
Itt egész egyszerűen arról van szó, hogy objektív összehasonlításban hangosabbak. (Ha 5m-ről mérsz 19dB-t az nyilván hangosabb mintha ugyanennyit mérsz de 1m távolságról...) És akkor arról az esetről ne is beszéljünk, amikor hivatkozás nélkül vannak a katalógusba behazudva dB értékek. Ezeknek ki kellene buknia egy hatósági vizsgálaton (mint a vásárló megtévesztése), de sajnos ennél komolyabb dolgokat sem mérnek ellen a hatóságok, szóval ezt hagyjuk is, ezért teheti sok gyártó meg, hogy következmények nélkül átveri a vásárlóit.
-
Rommel6600
őstag
Aha, és publikálta egyáltalán a kínai gyártó, hogy milyen szabvány szerint mérte ki ezt a magic 19dB értéket???
Amikor én vettem a klímát, nagyon utána mentem ennek: a legtöbb kínai NEM adott erről egyáltalán információt, csak behazudott valamit a katalógusába, a Gree viszont már meghivatkozott valami félkomolynak vehető szabványt. Mindösszesen annyi volt vele a problémám, hogy 5m-re(!!!) a beltéritől mért... Ezzel szemben az összes japán gyártó egy JIS szabvány szerint mért, a beltéritől 1m-re, 1m magasságban. ☝️
Ezért "halkak" a kínai gépek...
-
nagyúr
Igen papíron annyi, de a valóságba meg jóval több! A Sensira.m papíron 20.dBA na azt tényleg nem hallod, a SmartR az van legalább 25-27.dBA
-
H-Mano
tag
válasz Öcsielvtárs #77170 üzenetére
Nálam hasonló hőmérsékletek vannak.(32,1/23,8)
Minden csendes... (Schüco 6 kamrás tok, 3 rétegű, Ug 0,5-ös üvegezéssel... )
Légkondi nincs.[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
válasz Öcsielvtárs #76749 üzenetére
"nekem egy hete van ugyanilyen, hibátlan. Csak nem tudok vele wifire csatlakozni,"
Hibátlan... -
tigribigri
tag
válasz Öcsielvtárs #76749 üzenetére
Ugye nekem nagyon új még a készülék, nem is próbáltam
ezt a funkciót. Már csak azért sem, mert még a kondenzvíz ereszcsatornába kötésének veszélyeivel vagyok elfoglalva. De igyekszem kipróbálni és akkor megírom... -
lekorszke
tag
válasz Öcsielvtárs #74966 üzenetére
Syen muse, gree smart r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest