Hirdetés
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
Tamás9x #66716 üzenetére
Tőled is meg szeretném kérdezni hogy ezt valami hivatalos infóval meg tudnád támogatni vagy te is csak ezt gondolod?
Arról hogy ki mit gondol ma már elég jól tájékoztatva lettem.
Ha vetted volna a fáradságot hogy egy kicsit feljebb görgetve elovasd a korábbi hozzászólásokban benne van hogy rendszeresen én is ki szoktam takarítani a gépekből a retket tehát olyan állapotú gépet nem találna nálam senki amilyenre te gondolsz.
A másik fontos dolog hogy a szerviz nagy valószínűséggel ugyanaz az ember lenne mint aki felszerelte a gépeket, ő meg 2000 forintos számlát írt a karbantartásról, mivel a felszerelő és karbantartó személy ugyanaz így nehéz elképzelni hogy mint szervizes kiröhögné a saját maga által kiállított számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest