Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Mar kertem 2 idopontot 2 kulonbozo cegtol akikrol jokat mondtak... de sajnos vagy sem tipikusan beleestunk abba a hibaba, h a foszezon elejen szeretnenk elinteztetni az egeszet. Hiaba, tavaly a koltozes utan meg nem derultek ki, h ilyen meleg lesz (vagy inkabb fogalmaznek ugy, h biztunk abban, h a szigeteles es a redony elegnek bizonyul
)
Szukitve a kort az ajanlott markakbol arra jutottam - de kerlek javitsatok ki ha tevednek - hogy a Daikin nem er fol a Panasonichoz es a Mitsubishihez. (nem, nem leszolni akarom a Daikint mielott v.ki felreertene) mint irtam inkabb legyen kicsit dragabb, de a halk mukodes a hosszutavu megbizhatosag jegyeben nem zavar ha a bekerulesi osszeg magasabb.
Viszont innentol mi alapjan valasszak a 2 marka kozul, ha az olyan dolgok, mint a design egyaltalan nem erdekel?
Amitol felek, h jon a szakember es nem feltetlenul azt fogja ajanlani amit mondjuk maganak is venne, hanem azt ami keszleten van vagy amire tobb jutalekot kap... Persze lehet teljesen alaptalan a feltevesem, de jobban szeretek konkret tervekkel eloallni, mert ha kijelentem, h marpedig nekem A vagy B marka kell es szamolja ki a szukseges teljesitmenyt akkor onnantol mar csak max a tipus az amit nekem kell eldonteni azt mag csak konnyebben kimatekozom, h milyen "extrakra" tartok igenyt es mikre nem.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest