Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miko_
tag
Sziasztok
Az LGBH10LS30-as bluray író mellé szernék venni egy dvd írót amivel lehet a dvd lemezeket teszteli is és viszonylag jó minőségbe is ír. Mi lenne a legjobb választás?
A másik kérdés milyen lemezt érdemes venni mostanában régen verbatimra írtam kb 900 db lemezem van nagyon jó mind , mostanában kb 1-2 éve nem nagyon írtam semmit a múlkor vettem verbatimot és katasztrófa milyen szar akad a lejátszóba a lemez végét már nehéz visszaolvasni. Philips DVD-R vagy Sony DVD+R? vagy esetleg más típus?
Számomra nagy csalódás az új Verbatim lemezek most már csak blurayben használom őket az viszont tökéletes gondolom az idő múlásával pár év múlva azokból is megjelenek majd a kínaiak amik már hanyagolhatóak lesznek. -
miko_
tag
Sziasztok
Erről mi a véleményetek?
Sony Optiarc AD-5260S?
Milyen lemezekkel s melyik firmware-val produkálja a legjobb írást? -
miko_
tag
köszi a segítséget.
Megvettem a Sony Optiarc AD-5260S-t nagyon megvagyok elégedve vele Philips DVD-R nagyon szépen írja még a TDK DVD-R is elmegy ahhoz képest hogy milyen szar alapanyag. Teszteléshez a régi ASUS DRW 20B1ST használom LITE-ON iHAS120-ként ez mennyire mutat valós képet a lemezteszteknél? Az Sony Optiarc AD-5260S miért nem lehet találni újabb firmware-t? Csak az eredetit lehet letölteni bitsettingel kiegészítve. -
miko_
tag
Sziasztok bocs hogy ide írok tudom nem ide tartotzik csak ajánlották kérdezzem meg itt is:
A problémám a következő lenne van egy Pioneer 206D íróm. Ha beteszek neki egy üres lemezt lehet ez cd dvd vagy bluray is olyat csinál néha hogy kidobja hogy beolvasta a lemezt de a lemez nem kezd el felpörögni néha és ilyenkor az imgburn se tudja megírni a 16X írható lemezt csak 2,4X-n. a támogatott írási sebességnél is ez szerepel.Kiveszem a lemezt majd újra vissza és ha feltudja pörgetni akkor az imgburn is engedi 16X is írni akár.Próbáltam vagy 10 féle lemezzel(más mid-es mindegyik) mindegyiknél ez a helyzet gondolom ez valami fizikai hiba lehet? Mi lehet a probléma mert ha ez hardveres és gondolom az akkor küldöm vissza gariba. Más konfigba is ugyanez a probléma.Válaszokat előre is köszönöm.
-
miko_
tag
Sziasztok!
A Sony/Optiarc 7280s mellé szeretnék egy tesztképes írót, az se lenne baj ha aránylag jó minőségbe írna.
Ezekből melyiket érdemes?
LITE-ON iHAS122-04 Fekete OEM
PLEXTOR PX-891SA Fekete OEM (Ha jól tudom Lite-On klon)Igazából az ára nem érdekel amelyik jobb azt veszem.
Előre is köszi
-
miko_
tag
válasz tomaszka88 #19034 üzenetére
Hát elvileg SAMSUNG SH-224DB klón. Inkább azt vedd. Szebben pörköl mint az ASUS a firmware miatt.
-
miko_
tag
Na uraim aki új írót szeretne ami jó most rendeljen megjelent az iponnál újra a Nec 5280!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest