Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Melyik most az ajánlott DVD-író program?
-
mclaren777
senior tag
Na akkor nekem azthiszem h maradni fog a jóöreg 1.00. Múltkor pl. pont FW frissítés közben szállt el régijó dsl modemem: azt is időbe tellett földolgoznom, nem hiányzik még ez is
Na meg amúgysem írok duplarétegűt és RAM-t.
Amúgy MBIPG101-R05-01 lemezről mi a véleményetek? Rá lehet bízni fontosabb adatokat? SONY DVD+R 25db-os henger rejti.
T****-ban láttam meg még anno és nem tudtam otthagyni, annyira olcsó volt, de pont emiatt kételkedemMás: ImgBurn+OPC ON: néha tényleg még ronthat is a minőségen?
-
mclaren777
senior tag
válasz
Kcsabi #19074 üzenetére
DVD+R esetén is javult a minőség? Ez biztos? Lásd:
"Jól látom, hogy az 1.00 és 1.01 között csak a DVD+R DL és a DVD-RAM írás terén történt változás??"Amúgy: Az ImgBurn ajánlott CD/DVD író program jelenleg?
Eddigi író programjaimhoz képest úgylátom, hogy többféle beállítási lehetőség van. Alapesetben hozzá kell ezekhez nyúlni, vagy úgy jó ahogy alapból vannak? :-) -
mclaren777
senior tag
válasz
slaci007 #18916 üzenetére
Ez a minőség gondolom hogy jónak számít igaz? :-)
Amúgy jól látom, hogy az 1.00 és 1.01 között csak a DVD+R DL és a DVD-RAM írás terén történt változás?
Ha én ilyen típusú lemezeket nem írok, akkor szvsz. fölösleges frissítenem? :-)1.20 és 1.60 pedig nem hivatalos gyári és lehet hogy nem is jó az írómhoz? Nem szeretném tönkretenni a 0km-es íróm még véletlenül sem... :-D
-
mclaren777
senior tag
Szerintetek érdemes egy 1.00-s firmware verzióval rendelkező Optiarc AD-7280S DVD írót felfrissíteni? Ha igen honnan és melyik verzióra, mert úgy látom hogy a hivatalos oldalon nincs hozzá firmware..
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Van egy NEC ND-4551A DVD íróm, igazából nincs probléma vele, de gondolkodom hogy lecseréljem-e egy ASUS 24B1LT -re. Utóbbi jobban ír alapból? Vagy csak crossflash után? (ami gondolom garivesztős mutatvány)
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
DVD író vásárlás előtt járok mivel sajna kezd elfáradni a 3 éves NEC ND-4551A -m.
A kiszemeltek:
Pioneer DVR-216 SATA Fehér 1 év gari 5.500 Ft
NEC DVDRW 7203S SATA 1 év gari 5.500 Ft
ASUS DRW-2014S1T SATA Fehér 2 év gari 6.790 Ft
NEC Sony Optiarc AD-7220S-01 2 év gari 6.890 Ft
NEC Sony Optiarc AD-7200S-01 2 év gari 7.090 FtHasználnám elég gyakran olvasásra is.
Nos a 2 alsó NEC között nem egyértelmű számomra melyik a jobb, nomeg a mostani NEC em.mel sem voltam teljesen elégedett, nem irtam vele sokat, mégis megadta magát relatíve hamar, olvasni nem a legjobb, elég kényes a lemezekre, hangos is leszabályozás nélkül stb.,
Pioneer-em még nem volt nem tudom ez a darab mennyire jól sikerült,
Igazából az ASUS okról nem hallottam és tapasztaltam még szinte semmi rosszat csak jót (asszem régebben pedig a Pio ra épültek lehet most is).
+Ezek közül lehet "átflashelni" valamelyiket 'rokon' típusra mint anno a 3550@4551A nál?
pl. a 7200-as NEC-t 7201-re? (LightScribe) 7203-ra (LabelFlash) ha netán néha írnék majd mégis ilyen lemezeket?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Kingston KC3000 NVMe 2TB 2029.11 ig alza gari
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest