Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Ennyiért már veszek írót
Azért köszi.
Na sikerült megoldanom,így megspóroltam 5-6 ezret.
Szóval IDE dvd író--> ide to usb átalakító-->usb az alaplapi csatolóra,így minden a házban maradt.
Na most usb vel mennyivel lassabba dvd író?Van kockázata az írásnak?
(mondjuk nem szoktam nagy sebességgel írni) -
STC Speed
őstag
válasz
slaci007 #18878 üzenetére
Ilyen van nekem is usb-s
de amit akartam az rendesen ide to sata.
Most neten utánanéztem,elvileg CS be kell jumperelni és a biosban valamit állítaniJust wanted to post this for the next person that runs into this issue. The jumper was the problem. Even though it's running on a SATA mobo, which doesn't use Master/Slave/CS, attaching the jumper on the CS setting solved the problem. The BIOS recognized the drive immediately. The first boot into Windows failed (I had to change SATA Mode back to its original setting (AHCI instead of ATA), every boot since then has been fine.
Még ezt megpróbálom hátha megúszom a vásárlást.
-
STC Speed
őstag
válasz
slaci007 #18875 üzenetére
Akkor a AsusF1ST is megfelelő? Ipontól tudok rendelni most,mert még kell 1-2 cucc.
Amúgy nekem van egy jó dvd írom,csak ide portos, a lapom meg satás.
Vettem egy átalakítót (ide to sata) de nem működik,próbáltam jumperelni,anélkül,de semmi ....nem ismeri fel a gép(az elektronika is pirosan világit).
Nincs valami ötletetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest