Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl0ck
tag
válasz
verybigboy #17222 üzenetére
Pioról is sokaknak megvan, még is közel 6 évesen halt meg ami nekem van...volt, hogy napi 7 órát huzamban írt dual dvd-t....meg ki írt pár száz cd/dvd-t.....
-
bl0ck
tag
Üdv.
DVD írót akarok venni, mivel most már dvd-t sem hajlandó írni, lézer hibát ír ki. Amúgy is akartam ,csak gondoltam tologatom még.
Van 1-2 kiszemelt, csak nem tudom jók-e(xbox-hoz, meg leginkább filmekhez kellene):
-DVD-RW NEC 24x AD-7261S LightScribe SATA
-DVD-RW LiteOn 24x iHAS524-T32
-DVD-RW Pioneer 22x DVR-218L Labelflash SATA
vagy még DVD-RW LiteOn 24x iHAS124-19B, csak ahonnan rendelni akarom, jelenleg nincs raktáron.
Vagy ha esetleg van ami jobb 5-6k körül, meghallgatom
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest