Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
Hideyoshi #1909 üzenetére
A szitázás 100 darabtól egy direkt színnél 50 Ft-ból megvan, további színek 30-50 Ft körül jönnek ki. Direkt 4 szín offszetnyomás 300 példány esetén (eleve úgy jön ki a gyárból a kért design-nal a lemez, tehát az árban a lemez is benne van) olyan 300 Ft /lemez, tehát a LightScribe/LabelFlash tényleg csak 1-10 darabnál vonzó, 10 és 100 darab között tintasugaras nyomtatás a nyerő (ez a nyomattól függően 50 és 300 Ft körül lehet a tintazabálástól függően) 100 felett meg a szitázás, illetve nagyobb darabszámnál és/vagy nyomdai színes minőség esetén az offszetnyomással együtt történő legyártás az ajánlott. Tudom, mert ilyenek gyártatásával foglalkozom többek között.
Nekem mind a két dolog tetszik, a LabelFlash az adatoldalon nagyon exkluzívan néz ki, de a kimondott LabelFlash lemezek cimkeoldala nem valami kontrasztos, ebből a szempontból a LightScribe praktikusabb, tetszetősebb. -
perempe
veterán
válasz
Hideyoshi #617 üzenetére
Olvasásra jobb az NEC. A cdrinfo.com oldalon sok teszt van, melyek segíthetnek:
Bővebben: link -
PPeter
addikt
válasz
Hideyoshi #276 üzenetére
Lesz mellette DVD-ROM olvasó a gépben? Akkor Pioneer 109.
Gyors olvasásra is akarod használni? Akkor NEC 3540A.
Szeretnél RAM lemezt is írni vele? Akkor LG GSA-4163B.
A firmware frissítés meg nem azon múlik, hogy mennyire jó egy író, hanem hogy a megjelenése után milyen lemezek jelennek meg, amiket még ugye nem tartalmazhatott a firmware-e gyárilag.
[Szerkesztve] -
válasz
Hideyoshi #277 üzenetére
Csá!
Én LG-t használok fél éve. Megírtam vele kb. 300 lemezt, ha jól emlékszem, 2-t vagy max 3-at rontottam, de azt is az én hibámból. Általában Aritára, vagy Verbatimra írok, RAM-ot még nem próbáltam. Fw-t 3x frissítettem, de akkor sem azért mert gond volt a régivel, csak szeretem mindig az újat felraki.
A másik 2 írót nem ismerem, de ha azokról nem kapsz infót, szerintem vedd meg nyugodtan az LG-t. Sokan szidják de nekem bevállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest