Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke85
csendes tag
válasz
kicsirigó7 #18214 üzenetére
Szia.
A Lightscribe-ot értem, hogy mit jelent.
Eddig azt hittem, hogy a Labelflash tud a lemez adat és címke oldalára is írni, de most már értem, hogy csak a címkés oldalára lehet vele írni, úgymond akkor ugyanazt tudja mint a Lightscribe technológia.Még a DiscT@2 zavaros egy kicsit a LabelTag-al együt, de szerintem a wikipedia oldalon lévő leírás majd tisztába teszi a dolgot a fejemben.
Én is az írási minőségre megyek, de ha mellé még ezt is tudja az íróm, akkor szeretném kihasználni.
Igazából engem sem a Lightscribe és a Labelflash érdekel, (most már hogy tudom pontosan mit is jelentenek) hanem pont az amit írtál, hogy bármilyen lemeznek az adat oldalára tudjak címkét írni.Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet a kérdéseim megválaszolásában.
Üdv.
István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest