- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
Darkness1
aktív tag
A képkitöltés vs szenzorméret az témafüggő. Egy lepke esetén a leképezés kisebb lesz, esetleg nem is lehet kihasználni a legjobb leképezési arányt, mert nem fér ki a szenzorra. Ha a téma túl kicsi, akkor a teljes kitöltéshez 1:1 felé kellene menni. Persze én olyan vagyok, aki minél több apró részletet szeret látni egy makrón, az attól jó. De ez már filozófia. Én előnyben részesítem a minél nagyobb szenzorméretet, nem a kisebb zaj, hanem a jobb leképezés miatt.
Olcsó megoldásokhoz valóban a K-x a legjobb, a kompatibilitás itt a legjobb. BTW, a Tamron 70-300 nem rossz, se a képe, se az ára és 200mm felett 1:2-es nagyítást tud, K-x esetén lenne AF és stab is vele.
[ Szerkesztve ]
No stress, no work Today!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest