Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz ThorsHUN #29228 üzenetére
Teljesen megbízhatatlan. Egész pontosan nagyon nehezen értelmezhető. Úgy érzed, pont sikerült belőni, aztán otthon észreveszed, hogy a szeme helyett a füle éles. Vagy az orra hegye. A jó öreg belenagyítós segéd sokkal pontosabb, azzal nem lősz mellé.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Bazsee71
őstag
válasz ThorsHUN #29228 üzenetére
EVF/OVF is egy érdekes dolog. Nekem amíg nem volt, addig nem kellett. Aztán váltottam tükörreflexesre, ott muszáj volt használni. Na azóta meg kell. Számomra teljesen más élmény úgy lőni egy képet, jobban is sikerültek szerintem. Csak arra tudok gondolni, hogy míg kijelzőn komponálva látod a teljes környezetet, nincs akkora súlya a megjelenítőn látott képnek. Mikor az EVF-en keresztül fényképezel, akkor pedig tényleg csak azt látod, ami végül a képre kerül. Körülményesen írtam le, de remélem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest