Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz fi:zi'k #16337 üzenetére
A dallas azt jelenti, hogy olajosodik a d600 szenzora.
D7100 + 50/1.8 + sb700 + valami zoom arra a tartományra, ami neki bejön (ha filmezett, akkor csak tudja, hogy tájképezik, és nincs élet ekv. 70 fölött, vagy portrézik, és kell a 200 bokeh-vel...). Lehet egy 24-120/4 akár, az nagyon jó... Az 50/.18-at azért ajánlottam, hogy kicsit érezze, mit jelent egy mai vázon egy jó fix.
A fentivel még marad bőven pénze az egy millából, és később ahhoz tudja igazítani a rendszert, ami neki kell. Makróobi, egy 85-ös portréra még egy vakuval, stb.
Ha ff akkor én vázban d700-ban gondolkodnék. Használt, nyílván, de nem fog bukni rajta, ha el akarja adni.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
A Zéé
addikt
válasz fi:zi'k #16337 üzenetére
x-pro1 meg 18/2, 35/1.4, 60/2.4 Utóbbi macro obi, de a gyutáv miatt akár még portréra is jó lehet. Hozzáteszem régen azt rótták fel a Fuji rendszerének, hogy lassú minden értelemben. Ez nem tudom idővel mennyiben változott a különböző szoftverfrissítések óta. Viszont nekem (és többeknek is) nagyon bejönne az egész pakk
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest