Új hozzászólás Aktív témák

  • FirstTripla

    tag

    Sziasztok, utóbbi bő egy évben folyamatosan nézegettem a MILC gépeket, mert a mostani Pana fz38 már sokszor kevés tudásúnak ígérkezett viszont mégse szeretnék egyetem mellett közel 300k-t feláldozni egy új gépre + obikra, ezért használtan elkezdtem keresgélni és találtam elsőnek egy Oly E-M10 mk2-t 3 obival 200k-ért, de azt sajnos hamar elvitték, viszont amit néztem, hogy jó áron lehet most venni az elődjét a sima E-M10 -est kit obival használtan. Esetleg egy fényerős fix a beltérhez még beszerezhető hozzá és akkor is 200k alatt maradnék.

    Amire használnám az családi események, beltéri képek, tájképek,( esetleg később madárfotózáshoz egy 70-300mm- est használtan). Amit nem tudok, hogy ez mekkora méretű kézben, mennyire kényelmes nagy tenyerű embernek. Érdemes-e esetleg markolatot venni hozzá? Illetve nem tudom mennyivel van visszamaradva teljesítménye a mk2-höz képest. A videó nem annyira fontos, eddig is megvoltam anélkül, néha-néha pár videó volt 720p-ben de annál biztos jobb.

    Ami még érdekel, hogy például Pana obikkal mennyire kompatibilis a képstabilizátor akár olyannal amiben van szintén stabilizátor.

    Előre is köszi a segítséget: Tripla :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák