Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cole86

senior tag

válasz Malibutomi #40963 üzenetére

Kösz főnők. Majd kipròbálom úgy is.. Lehet jobb lenne 1 kicsivel. :R

>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

• Cole86

senior tag

válasz Merlinclub #40941 üzenetére

Megjött a Merlinclub által küldött Alpenföhn Brocken, korrektül becsomagolva, 2db gyári ventilátorral rendeltem, nem bántam meg!

A felszerelése eléggé nehézkes vagy inkább idő igényes, (de melyik nagyobb toronynak nem :F ) elsőre nem sikerült tökéletesen lefogatni.. csavarhúzóval még külön rá kellett fogni jó párszor és még így sem veszi át a hőt teljesen a borda, a közvetlen hőcsövek ellenére.. A gyári pasztát használtam ami hozzá jár, gondolom egy Mx-2/4el talán még nyerhetnék 1-2fokot..

Mindenesetre egy GELID-GX 7, ami ugye megközelíti és van amikor be is előzi a legendás NH-D14et, szóval ehhez képest teljesen hasonló hőfokokat produkált , igaz 2 ventilátorral, de a borda éppen ,h csak langyos lett, ebből arra következtettem ,h nem tökéletes a felfogatása/pasztázása még így sem illetve ,h van még benne tartalék.. 4000mhzen egy I7 920DO 1,22v feszen. max 80fokos magokkal és 66fokos kupakhővel. Nyáron a gelid pár fokkal melegebb volt 1 ventivel ,de szerintem korrekt eredmény.

2ventilátor elég ha közepes fordulaton megy vagy akár minimumon, a borda így sem melegszik föl, elképesztő kivitelezés. :C

Ezúton is köszönöm Merlin közvetlenségét és segítőkészségét,rugalmasságát!

Bátran ajánlom mindenkinek, kiváló termékek, kiváló áron egy korrekt eladótól . :R

szerk : Malibutomi : Eléggé jól tudok már pasztázni ,de ezt még nem hallottam.. olyat már igen ,h elkenni mindenféle segéd eszközzel nem szabad, mivel buborékos lehet és levesz a hatás fokból.. a cpura kell a paszta középre egy borsónyi max és utána rá a borda és utána nem szabad már lekapni vagy mozgatni nagyon.. ekkora nem kap+levegőt és nem lesznek benne oxigén bubik amik rontanak a hőátadó képességén. (persze ennél a szerencsétlen lefogatónál nem olyan egyszerű ezt megoldani, gyakorlás és pár alkalom kell hozzá egy olyan szerencsés flótásnak pl, mint én.. :DDD :W

[ Szerkesztve ]

>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

• Cole86

senior tag

válasz Turbolada II #29410 üzenetére

Az még rámenne éppen hogy :DDD

• Cole86

senior tag

válasz Turbolada II #29406 üzenetére

Nekem a 190mm-es házaba befért ,de maradt kb fél centi vagy még kevesebb.. esélyes ,h egy 185mmesnél már nyomná a ház falát.. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

• Cole86

senior tag

válasz Gerisz #29350 üzenetére

Gameknél is teljesen hasonló a hőfok.. alatta egy gtx 480as muzsikával ,szóval érthető.. :)

1,360vos feszültségen már 4100on csak 57fok.. (max 58 rövid ideig)

kicsit sok lehetett rajta a paszta, majd 1x újrarakom, most jó így is.. :B

• Cole86

senior tag

válasz Hunork #29347 üzenetére

1,392V-os feszültség mellett létezik ,h 60fokos prime alatt a 4150mhzen a B55ös procim AC freezer 13proval vagy rosszul raktam fel, netán sok volt a procin a paszta? :Y

Tudnátok mondani hőfokokat hasonló beállítások mellett? 22-23fokos szobában volt 60 1óra prime után.. 59-60 (néha nagyon rövid ideig 61fok a kupakhő)

Előre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés