Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nekem kell, ismerős problémázott.
Amúgy ebay-ről 2000Ft környéke szállítással.@Beni : RAM-ot sosem használtam. Optikai meghajtó is csak mutatóban van már itthon (USB házban), meguntam, hogy évente pusztulnak.
Van még pár lemez bootolni, meg OS telepítéshez, ha valamire csak úgy lehet, de ennyi. -
-
válasz
MaxxDamage #5066 üzenetére
Ja, ahogy kiderült, asztali felvevő sem tudja törölni, így valószínű hibás a lemez.
-
válasz
MaxxDamage #5064 üzenetére
Hopp. Nem BR, hanem DVD-RAM. Márka LG (megkérdeztem, mennyit volt használva). Viszont akkor rossz helyen vagyok...
Írva elég sokszor lett - azt tudom, hogy az újraírható BR-eket nem soat használta, a RAM-ot viszont pont sokat. -
Hello,
Ismerősnek van ilyen baja, hogy az eddig használt újraírható BR lemezeire elkezdett az írója "write protected" üzenetet dobálni.
Egy BDR-209M írója van, és konkrétan az Imgburn Persistent Write Protect üzenetet dob.
Azt mondja, a Nero sem hajlandó megírni, de hibaüzenetet még nem mondott.Mi baja lehet ezeknek? Erre a hibára csak drive hibát láttam, lehet bármi más?
Köszi minden tippet
-
-
válasz
MaxxDamage #3311 üzenetére
Köszi! Az azavrt meg hogy a RE a RW Blu-Ray esetén.
Ez van, ha én csak kérdezek olyanról, amit nem tudok, ahelyett, hogy az illető megkérdezné. Köszi -
Hello!
Hülye kérdés, egymásnak ellentmondó információkat találok... Pioneer BDR-209EBK tud-e BD-RW lemezt írni? Az lenne az elsődleges, hogy újraírhatót kéne vele írkálni.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Sandisk 1TB SD kártya
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest