Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Itt egy ellenvelemeny:
A "normalis" magyar kiosztasnal csicskabb kiosztas nem letezik.
Magyar szoveget irni is rossz vele, kepleteket potyogni is, programozni rajta pedig egyenesen szornyu. Az QWERTY balkezessege alapbol a legtobb embernek rossz, raadasul a jobb kisujjra juto karakterek szama nagyon pontatlanna tudja tenni a gepelest.
Vacak, na.. -
dabadab
titán
Nem tudtam, hogy a kiosztásválasztás elv kérdése, azt hittem, az simán preferencia.
Én pl. amúgy is párhuzamosan használok us és hu kiosztást (az us van többségben), szóval nekem tök logikus, hogy ANSI-t használok (lehetne persze ISO-UK is, de én annak idején az ANSI-t szoktam meg, az szeretem).
Asszonynak meg ISO-DE van, mert ő meg azt. -
Ispy
veterán
Teljesen mind1, mert nem vagyunk célpiac. Ezért nincs és nem is lesz soha. A userek tetemes hányada meg gondolom az 5k-s ársávban mozog, ha billről van szó. Az a pár ami van, az is a gémer láznak köszönhető. Szóval most én is megpróbálkozom az ansival és inkább vért ízzadva átállok rá. Legalábbis ez a terv.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- AKKO 5075B PLUS-S fehér gaming billentyűzet, AKKO CREAM YELLOW V3 PRO kapcsolókkal
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - RED switch
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest