Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 7
- EAFC 25
- The First Berserker: Khazan
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 4
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Witcher topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
plömplöm #106711 üzenetére
Mondjuk fogalmam sincs, mi minek számít, bár biztos tudnom kéne, a kisebbik lányom most 9, és valahol 130-140 cm között van, de már 1,5-2 éve a levehető támla nélkül használja az ülését, mert bár ez volt a legnagyobb méret, de már bőven kényelmetlen volt neki, és ami így gyakorlatilag csak egy ülésmagasító.
Valami ehhez hasonló van neki, de a háta már nem fért el benne kényelmesen, pedig még sem magasságban, sem súlyban nem érte el az ülésen jelzett felső határt:
Szóval levettük a háttámlát, és most csak az alja van bent, így ok. Egyébként alul sincs rögzítve az isofix helyen, nem tudom, hogy ez követelmény lenne-e. A nagyobbik meg már hálistennek 12 évesen kb ugyanakkora, vagy már magasabb volt, mint az anyja, szóval ha a párom vezethet, akkor ő hadd üljön már be ülésmagasító nélkül.
p
-
válasz
plömplöm #19888 üzenetére
Uuuugy ertem, hogy sportfutomu, nagyobb (jobb tapadasu) kerekek, tobb elektronika... de ugy latom, ertitek
Akkor ne happoljam el m3tr0 elol?
m3tr0: Te nem felsz, hogy gatyad ramegy ?
Szerk.: Sztem korahzos kepest sport(os) kocsi. Kilencvenes evekben azert 1.6-bol 100LE-t kihozni nem rossz... Ma mar nem nagy szam, teny.
Szerk II.: Es akkor egy 2000-es evjaru IV Golf vagy egy 2005-2007-es Fabia kozul?
Mit vegyek?!?! Segiiiiitseeeeg!
Megiscsak kene hozza tenni meg penzt? Totalcar azt irta, hogy 600-bol lehet jo kocsit venni. [link]
-
m3tr0
őstag
válasz
plömplöm #3158 üzenetére
Mondjuk vegyesben(nem városban, az sztem kizárt) 35D lehet elmegy 7 literrel, de inkább héttel mint hattal.
330XD full vegyesben, BP., autópálya, síelésbe menés stb. fogyasztott 8 litert.
Ez több ezer kilométer átlaga. Szóval ha ezt használod városban akkor 9-10 liter sztem, de ugye itt van összkerék, és ez kombi..Szóval, nem hihetetlen, csak inkább felfele kell számolni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
plömplöm #3155 üzenetére
De. Egy 35D motornak 283 lóerősen, és átlagban 5-6 liter, pályán tempomat 150 -ig, városban 6-7 liter a fogyija. Igaz az összehasonlítás igazságtalan, mivel az 540i V8-as, 286 lóerős, és nem mai technika. Van az újabb 45i, az 333 lovas, gázosan szerintem lebutul annyira, hogy a 35D megfogja. Tehát reális.
-
golya32
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- Politika
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest