Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Vismajor01 #226441 üzenetére
Melyik motorkód? Mi a hiba?
Az elmúlt napokban nehezen tudtam esténként elaludni, úgyhogy unalomból elkezdtem nézegetni milyen V6-os autók kaphatók 3-6 millió között, és az maradt meg a fejemben, hogy mindegyik V6-nak a láncvezérlését előbb-utóbb ilyen kor és futás mellett cserélni kell, ami egy nagyobb összeg (néhány hirdetésben írtak számokat 800e és 1.2m között). Ezen túlmenően a Nissan 3.5-ös és 3.7-es V6-osáról azt találtam, hogy nincs típushibája se nyűgje. Csak itthon ilyen motorral szerelt autó nagyon ritka, Infinitiben is.
A Lexus GS300-ban lévő V6-ról találtam a vezérlésen túlmenően még valami ketyegő bomba problémát, de nem emlékszem már konkrétan mi volt.
Illetve a Mercedes V6-okról is a konkrét hibákra már nem emlékszem, csak annyit raktározott el az agyam, hogy a vezérlésen kívül van még valami baja.Oké, hogy ezeket 15-20 évente egyszer kell ezt így rendberakni, drágán, és utána golyóálló a következő időszakra. Csak hát na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest