Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
WasabiTrsr #220814 üzenetére
konkrétan a volt főnököm ecsetelte hogy ami befér a focus kombiba a b8 kombiba nem, csak máshogy forgatva, ha ez számít. Nekem azt hiszem elég lesz a 120 lovas dízel is, + ha kap egy remapot, akkor meg fickósabb lesz mint a 407em, fogyi meg mikor mész 2500km-et akkor nem rosz az 5 alatti fogyi sem, meg érzi a tárca.
A ford esetén a motor teljesítmény és esetleg a kényelmi dolgok esetén kell kompromisszumot kötni(1.5, 1.6 dizel , 2.0 ritka, és automata kerülendő) ha ezek fontosak 308 sw gt-t érdemes nézni.
Viszont a fordból nagyobb a kínálat, meg ott az 1.5 tdci se bajos , mert csak 8 szelepes.
Nekem nagyon megteszett a ford, várok is kicsit vele ,mert 98 ezer van a abban amivel mentem (lehet fog kapni a neje céges gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest