Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsak74
csendes tag
válasz #12516608 #101697 üzenetére
Elnézést a tévedésemért de gondoltam mivel vásárlás előtt itt kértem tanácsot ezt a kérdést is feltehetem itt. Nem vagyok egy nagy fórumozó így nem tudom, tudhatom hogy hol keressek válaszokat, segítséget. Mostmár hogy kiírtad tudom hol tegyem fel a kérdéseim és hol olvasgassak. Köszönöm az infót.
-
-
izsak74
csendes tag
Sziasztok ! Megérkezett az új alaplapom MSI Z590-A PRO hozzá i7-10700K és G.skill Ripjaws v 3200 2x16Gb. A jelenlegi gépem (Asrock Z68 Extreme4 gen3) összeszerelését annó egy barátom csinálta aki ért hozzá. Most viszont én szerelném össze de az alaplaphoz nem kaptam szinte semmi leírást arról mit hová kell csatlakoztatni. Az alaplapi jelölések minden lapon azonosak vagy eltérhetnek? Simán csak kikeresem az azonos jelöléseket és átdugdosom vagy ez nem ilyen egyszerű? Nem szeretném elcseszni és sajna nem tudok angolul. Esetleg tudtok valahol részletes leírást vagy videót ajánlani?
Előre is köszi a segítséget. -
izsak74
csendes tag
-
izsak74
csendes tag
válasz #12516608 #101578 üzenetére
Ez a mostani gépem : asrock extreme 4 gen3, i5-2500k,Deepcool Maelstrom 120T, corsaire vengeance 8gb 1600mhz cl9, Msi gtx970, SSD-Liteunit LCS-512M6S, haf922,corsair tx650w v2, Dell U2410, HDMI kábel
Mindent újan vettem de minimum már 6-éve. Az alaplapom vacakol de már a kezdetektől gond volt az usb3 csatikkal akkor azt írták javítják a hibákat de azóta se jött rá frissítés. -
izsak74
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni alaplap, proci és ram vásárlásához. Főként fotó szerkesztésre de némi videó szerkesztésre és persze játékra használom a gépem. Hosszú időt álló összeállítás érdekelne. Kb 200ezer amit tudok szánni rá.
Jelenlegi gép az adatlapon.
Elképzelés: i7-10700K, MSI Z590-A PRO, G-Skill Ripjack 3600Mhz 16GB[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest