Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton

őstag

Sziasztok!

Egy Asrock Q1900-ITX megadta magát nálam (szerencsére gari időn belül), viszont nem tehetem meg, hogy ne menjen a szerver.

A problémám az, hogy időnként megfagyott a rendszer. Utána olvasva azt találtam, hogy másnak is voltak ilyen problémái a J1900-al. Igen ám, de nem tudom eldönteni, hogy az alaplap gyártó vagy az Intel sara-e. Tudnátok ebben segíteni, hogy az alábbiak közül melyikkel járnék jól? A megbízhatóság számomra nagyon fontos. Az ASUS C60M1I ebből szempontból nagyon stabil volt, csak sajnos elég gyengécske volt már a végére.

Asrock J3455-ITX - 29k HUF
    Gigabyte GA-J3455N-D3H - 28k HUF
    Asrock J3710-ITX - 35k HUF

A többi vagy azért nem felelt meg, mert túl drága, vagy nincs rajta négy SATA, vagy nem SO-DIMM foglalatú, vagy nem mini-ITX, vagy nincs rajta VGA (igaz az utolsón nincs, de azt ajánljátok, akkor legyen), és ha már veszek újat, akkor legyen erősebb, mint a régi volt.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés