Új hozzászólás Aktív témák

  • nozs23

    addikt

    válasz Stauffenberg #5276 üzenetére

    Algoritmus pofozáson kívül új hardware-t is említett (improving the processing capacity with new hardware), ami gondolom egy új processzort jelent ebben a formában.
    Ha valaha jönne tőlük PDAF váz, azt biztos nem jelentenék be előre, csak akkor ha jelenlegi modellek árukészlete már fogyóban lenne, mert abban a pillanatban elkezdenének kivárni a potenciális vevők.

    Szerintem a Panasonic nincs abban a helyzetben, hogy azt a réteget elveszítse, ahol a videózás jellemzően "one crew per camera" mutatvány és a téma is kiszámíthatatlan (pl: rendezvényvideó, esküvő, vlog, stb).

    A GH5 a gyenge AF ellenére is elég népszerű modell lett, aki bevásárolt nyilván tudta milyen AF-t fog kapni, amit beáldozott a normális internal codecért és extra funkciókért.
    Most gyakorlatilag ugyanazon az áron lehet S5-höz jutni FF szenzorral.

    Van az réteg, akiknek ezek a funkciók fontosabbak, mint a normális AF. Jelenleg Sonynál még mindig 1.6misit kell pengetni ha kéne a 4k/60, vagy a 10bit. Nikonnál csak külsővel megy. Ha raw-t is szeretnél az +200USD és szervízbe kell küldeni a gépet. Canon szintén szinte dupla áron megy és azért ott is vannak problémák, amik már 100x ki lettek itt is beszélve.
    Jelenleg minden gyártónál kompromisszumos a fasza video, leszámítva talán az A7SIII-at, csak az árából 3db S5-öt vesz az ember.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák