Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
válasz dragonfx #23335 üzenetére
Ha a vezetés élményében szeretnél dülöngélni, akkor menyél rallyzni a magyar bajnokágba, de jó lenne ha ezt nem a városban tennéd. Az ültetéshez is előre tudok gratulálni, az is kötelező a városban, ezekre a sz@r utakra. Illetve a tapadás miatt nagy-nagyon fontos lehet az alacsony felfüggesztés a városi autózáshoz, hisz mindenhova sietni kell. Remélem sportkipufogód is van már, illetve a katalizátort is kivetetted, hogy reggel mikor elindulsz az egész utca felébredjen.
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
válasz deicide #23085 üzenetére
Saját véleményem szerint veszélyes. Durrdefektnél két kezes úgy vélem jobb. Ez csak engem irritál szerintem, ezért se akarok senkit sem megbántani. De "12órás egykezes vezetésnél" 90%-ban nem is egyenesen ülnek, nem elég, hogy a tartásnak/ülésnek sem jó, csomóan kevesebbet látnak így ki. Én mindig nevetek, ha ilyen sofőrt látok, nekem valahogy nem természetes, pedig én sem vagyok öreg.
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Régóta vezetek, és régóta olvasom ezt a topicot, és az alábbi gondolatok ugranak be, és nem találok rá válaszokat:
- főút, (Dózsa, Hungária,stb.), ha nincs zöldhullám, akkor miért kell a piros lámpáig gyorsulni, mikor úgy is meg kell állni. (10ből 8 biztos)
- itthon senki nem próbál takarékoskodni az üzemanyaggal? Lámpánál indulásnál mintha elég sokan azt hiszik versenybe csöppentek volna. (és nem csak sportkocsik)
- ha sötétített, optikai tuningos polo-t, golf-ot, swift-et látok, próbálok mindig a legtávolabbi sávban haladni, mert kiszámíthatatlanok, index nuku és 100km/h alatt nem képesek menni. (sajnos ált. fiatalok vezetik). Tisztelet a kivételnek.
- egykezes, 12 óránál "laza vagyok" vállból kormányt fogók a legveszélyesebbek. Én már csak ezért is büntetnék.
Egy 26 éves, Splash tulaj, aki ha vezet , akkor barátnőjével szeretne A-ból B pontba, épségbe odaérni.
Egy régi PH-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest