Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz dragonfx #11603 üzenetére
"Valszeg 5 év múlva én is másképp fogom gondolni.De akkor sajnos nem kell bmw ...mert 50hez nem kell bmw...ahhoz elég a kalos matíz meg ilyenek .."
most mihez kell a bmw? 60hoz? 70hez? és pont egy 1,6os bmw az amire szükség van ehhez? lol...
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
I_Am
veterán
válasz dragonfx #11603 üzenetére
Igan, intettem, hogy mehet. És a rendőr ment is.
De ha ki kellett volna szállnom a kocsiból és odamenni a rendőrhöz, hogy fogja már meg a parasztját, azt is megtettem volna. Tudod miért? Mert szeretem az ilyen kis egohuszároknak letörni a szarvacskáját.
Ismerhetnél már annyira, hogy nem leszek képmutató soha. Ha valahol szabálytalankodok, akkor azt le merem írni. De tényleg odafigyelek, minden táblára, a többi autósra, többször vagyok előzékeny, mint voltam és jobb érzéssel vezetek mióta úgymond lehiggadtam. Nem mondom azt soha, hogy ha úgy adódna, hogy azonnal meg kell fordulnom egy záróvonalon és nem jön senki akit akadályoznék vagy veszélyeztetnék, nem tenném meg. Ott az aktuális helyzetben eldönteném, hogy az első keresztutcába bekanyarodva fordulnék-e meg vagy csak simán az úton. De már valószínű hogy az első eset lenne, mert tudod fontosabb számomra az a tudat, hogy tuti nem kapok csekket, mint sem az, hogy bennem motoszkáljon mi van ha....
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest