Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
...pedig a legegyszerűbb, legolcsóbb, legéletszerűbb megoldás, amenyiben fel vagy kérve hogy felvedd hogy megegyezettek abban hogy kb. 10 perc után figyeljen a jeledre amikoris 5 mp-re megállhat levegőt venni... elvégre gondolom amúgysem egy élő elnöki beszédről van szó... szerintem ez ésszerűbb mint gyötrődni emiatt...
[ Szerkesztve ]
-
Dolphin
tag
Tökéletesen megértem a videósok problémáját ezen a téren, nem is erről beszéltem! Hanem hogy 10 éve, és most is pontosan ugyanaz a probléma, és minden alkalommal 50-100 hsz csak ennek a boncolgatásáról/szidásáról szól (most nem a hackról beszélek, mielőtt ez lenne az újabb kifogás), aminek a vége pontosan ugyanaz, senki sem tud mit tenni. 10 éve tudja mindenki, sajnos ez van, akinek teljesen nélkülözhetetlen a hosszabb felvétel, nem ilyen és EU-s gépekben gondolkozik. Aki meg ilyen gépet vesz, tisztában van ezzel, tehát bevállalja, és valahogy megoldja. Ezt a hadonászósdit kicsit túltoltad, de megértem hogy fájó pont a videósoknak. (Én is videóz(gat)ok, de 10 perces limittel is beérném.)
Na de nem akarok újabb lavinát elindítani/folytatni, csak ennyi volt a véleményem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest