Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Ok, akkor ezek szerint nekem még jobban sikerült kiteszteltem. Igazából eddig minden gond nélkül használtam esőben a vázat, de pont ma az objektív visszatérítési akció miatt felmentem a gyártó honlapjára, ahol sikeresen elkavarodtam a G90 vázhoz valahogy, ahol ezt írták: "* A „por- és cseppállóság” nem garantálja, hogy a fényképezőgép nem károsodik, ha közvetlen por vagy víz éri." WTF?!
Értem én, hogy ez a mondat politikailag korrekt, ők nem tehetők semmiért felelőssé, de igazából azért jó lenne tudni, hogy milyen szintű szigetelést kapott a gép, hogy milyen körülmények között használható még biztonsággal. Persze, tudom, ha biztosra akarok menni, akkor nem viszem ki a szobából, de pont azért vettem szigetelt vázat, hogy természetjárás közben ne kelljen mindentől óvnom, és egy esős vagy havas túrára is nyugodtan magammal vihessem..Azért az kemény, hogy senki nem takarította el. Mi van ha a nagy futballozás közben valamelyik játékos elcsúszik rajta, vagy bele esik?
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest