Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    Ez pedig néhány kép a nyaralásról, Mallorcán voltam 1 hetet, autót béreltem, a túrázás-strandolás-fotózás hármasság köré szervezve a dolgokat, inkább a rejtettebb helyeket keresve (a buli-turistákat pedig végképp elkerülve). Azért ez így még nem volt annyira utószezon (főleg a szállások árain látszott...) viszont cserébe a tenger is meleg volt, szuper volt olyan öblökben a víz közepén lebegve bámulni a tájat ahol mondjuk 1-2 hajón kívül nem is volt épp senki :)
    (A második szállásadóm mondta hogy tavasszal azért már tényleg nagyon lecsökkennek a szállás-árak. Hát figyelni fogom, mert csodás hely, és még az eltervezett dolgokat sem sikerült mind megnéznem, nemhogy azokat amiket időhiány miatt eleve be sem terveztem, szóval előbb-utóbb visszamegyek majd az tuti!
    Írok majd szerintem erről is, mert van egy csomó érdekes dolog, pl. hogy miért volt nem várt módon nagyon nehéz (vagy épp lehetetlen) a legtöbb előre kinézett szép tengerpartot megközelíteni, stb. Ha ezeket előre tudom és felkészülök, az tuti hogy egy csomó xanax-ot megspórolok :D

    Kb kizárólag a 12-40-et és a 9-18-at használtam (utóbbira sajnos nem volt polár-szűrőm) Ezek egyszerűen sooc jpg, rátolva egy közepes erősségű Nik Pro Conrast, ott esténként a laptopon gyorsan megcsinálva és hazaküldve.

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák