Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz pandur99 #67122 üzenetére

Ezt szerintem terjeszd szélesebb körben, mert éppen most döntöttél meg egy olyan mítoszt, amire kb. száz éve épül a média...

Amúgy tényleg nem értem ezt a féktelen rinyát. Semmi sincs ingyen, nyílván az üzemeltetőnek egy zsák pénzbe kerül az oldal, a bérek, a tárhely, az alvállalkozók, stb. Az is nyilvánvaló, hogy bevétele csak reklámból lehet. Nem értem, mire fel várja el bárki, hogy csak azért, mert ír a fórumba, ő ingyen kapja a szolgáltatást. Az én szememben ez nagyjából azzal egyenértékű, mintha valaki étteremben nem akarja kifizetni az ebédet, mondván, örüljenek ők, hogy ott evett.

Amit Parci ír, világos: pénzbe kerül az oldal, pénz kell nekik, reklámoznak. Sőt, nyilván az is benne van, hogy a tulajdonosok esetleg több pénzt akarnak keresni, amiért nem tudok haradgudni rájuk. Hogy te megvásárolhatod a reklámmentességet egy csomagban aprópénzért, extra, nekem tetszik. Az pedig, hogy ha valaki reklámot sem akar, fizetni sem akar, akkor fórumozni se akarjon, teljesen rendben van. Kissé pátoszosan erről szól a kapitalizmus. Lehet megsértődni persze, de aki ezt teszi, az szerintem vagy túl sokat képzel magáról, vagy nem ért alapvető dolgokat.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés