Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz pandur99 #67122 üzenetére
Ezt szerintem terjeszd szélesebb körben, mert éppen most döntöttél meg egy olyan mítoszt, amire kb. száz éve épül a média...
Amúgy tényleg nem értem ezt a féktelen rinyát. Semmi sincs ingyen, nyílván az üzemeltetőnek egy zsák pénzbe kerül az oldal, a bérek, a tárhely, az alvállalkozók, stb. Az is nyilvánvaló, hogy bevétele csak reklámból lehet. Nem értem, mire fel várja el bárki, hogy csak azért, mert ír a fórumba, ő ingyen kapja a szolgáltatást. Az én szememben ez nagyjából azzal egyenértékű, mintha valaki étteremben nem akarja kifizetni az ebédet, mondván, örüljenek ők, hogy ott evett.
Amit Parci ír, világos: pénzbe kerül az oldal, pénz kell nekik, reklámoznak. Sőt, nyilván az is benne van, hogy a tulajdonosok esetleg több pénzt akarnak keresni, amiért nem tudok haradgudni rájuk. Hogy te megvásárolhatod a reklámmentességet egy csomagban aprópénzért, extra, nekem tetszik. Az pedig, hogy ha valaki reklámot sem akar, fizetni sem akar, akkor fórumozni se akarjon, teljesen rendben van. Kissé pátoszosan erről szól a kapitalizmus. Lehet megsértődni persze, de aki ezt teszi, az szerintem vagy túl sokat képzel magáról, vagy nem ért alapvető dolgokat.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest