-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Köszi itt már sikerült az Új hozzáadása gombbal
Régen biztos nem volt ennyire megnehezítve a kiutalás beállítása( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kerestem hátha volt téma, de nem találtam
Ugye jön a jan 22-én a Fix-nek a esedékességfizetése.
Próbáltam volna beállítani a Rendelkezést. De nem találok olyan lehetőséget hogy bankszámlára utalja ki.
Rákattintok a Jövőbeli esedékességfizetések fülön a adott Fix-nél a Rendelkezés gombra és ekkor átdob hogy válasszam ki az állampapírt amibe akarom majd lekötni,de én nem lekötni akarom hanem kiutalni.Ha be lehet még állítani hogy számlára menjen, ha igen, hol?
Még 2024.07.22-es esedékességfizetést simán be tudtam állítani hogy számlára menjen(10.22-es az marad bent), most meg nem megy
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Oké akkor megy majd az ő számlájára.
Egyszerűbb lett volna az élet ha egyből az enyémre jön, de így is jó, ennyi fáradságot megér nekem.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Meghívósdi kérdés
Édesanyámat gondoltam meghívniKérdés az
Hogy gond lehet e az hogy az én bánkártyámról rendezem a vásárlást a ő fiókjában is, és az én számlámra menne a kiutalás is?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Fix Magyar Állampapír 2027/Q2 kérdés
Vettem egy bizonyos összegért FixMÁP 2027/Q2-ból, rendesen lekönyvelődött, pár nappal később megint vettem FixMÁP 2027/Q2-ból.
És azt vettem észre hogy nem külön tételként jelent meg hanem a kettő egybeolvadt.Ez így normális dolog?
-
bul07
nagyúr
Magyar államkincstárnál van a kis megtakarításom
Most volt/van a kamatfizetés
Kérdés hogy melyiket válasszam ezek közül [kép], mibe kössem le
Ha nincs gond nem venném ki a pénzt, de azért a 8évet soknak tartom
Vagy megéri abba rakni?
Vagy másba?Én nem vágom hogy mondjuk pár év múlva mi hozna többet én csak a mostani százalékokat látom.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
(#83782) KMT
Kösszi a megerősítést akkor megy PMÁP-ba
Kivenni nem akarom.(max ha dobbantani kell mert bejönnek az orkok, vagy fenhatóságuk allá tartoznánk)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
1.5milliót mibe érdemes most berakni?
1-2-3év is lehet lejáratKicsi van már PMÁP-ba, MÁK-nál
Most is PMÁP lenne érdemes?Ezt néztem még
Diszkont Kincstárjegy
[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31698 üzenetére
Úgy értettem hogy neki hány éve van még a 10 évhez, és utána már biztos az öregkori pénze még ha haza is költözik
Á mindig jól szórakozok a videóin, mint ezen is 23:40-től meg áá mindig elröhögöm rajta magamat[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31696 üzenetére
Írországban 10év munka után jár ottani nyugdíj, ha jól tudom
Egy kamionos videóit szoktam nézni ő mondta hogy ennyi meg ennyi éve van még a nyugdíj meglétéig( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #31689 üzenetére
Állampapír esetén milyen periódussal számoljak? Régen nézegettem de nekem nagyon kusza.
Milyen költségei vannak ?
Hogy megy az egész?
Kérek időpontot bemegyek nyitok egy számlát majd pénzt rá kell utalni és megint be és lekötni? Ennyi?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Remélem eltaláltam a fórumrészt
Helyzet az hogy van egy Erste TBSZ számlám benne egy kis pénz Erste Ingatlan Alap-ba ami most év végén lejár
Az elmúlt egy évbe olyan 2% nyereséget hozott, előtte is kb ennyi volt évenként vagy az első pár évben több kicsit
Kérdés az hogy hosszabbítsam meg vagy van jobb a piacon, és úgy hogy nem köt le újabb 5évre?
Mert ha jól értem ha hosszabbítom akkor adómentesen csak 5év múlva tudom kivenni
A 2013-ban nyitott Tartós Befektetési Számlájának újrakötését kéri. Ebben az esetben a TBSZ konstrukció egy gyűjtőév nélküli Tartós Befektetési Számlán újraindul. A 2013-2018 közötti hozam és nyereség ebben az esetben is adómentes. Az újrakötött Tartós Befektetési Számlán az általános adózási szabályok lesznek érvényesek, ami azt jelenti, hogy Ön továbbra is bármikor hozzáférhet majd megtakarításához, de erre adómentesen az újrakötést követő 5. év végén lesz lehetősége.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4