- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Hehh, egész jól értem a mukit, pedig lassan már egy évtizede nem németeztem aktívan. Jó, mondjuk az sokat segít, hogy hochdeutsch, meg hogy sejtettem alapból is kb mit akar mondani, utcán azért sokkal nehezebb.
Lehet mégse veszett fejsze a német nyelv számomra. Mondjuk az nem segített sokat sosem a nyelvi fejlődésben, hogy ahányszor csak németül lehetett volna beszélni (legyen az akár németországi/ausztriai utazás, akár remote meló miatt) a beszédpartner vagy alapból angolul akart beszélni velem, vagy a második mondatnál váltott ha nem is perfekt, de felsőfokot bőven megütő angolra. Ezt még a kétnyelvű ovi, meg a gyerekek 5 nyelven taníttatásának a margójára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés