Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gizda
senior tag
7 hónapos gyári független k850 szép állapotban még 17hónap SE garanciával dobozában töltővel, adatkábellel hpm70-es fülessel mennyit érhet ?
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
tolts.hu
őstag
válasz mr.geeZ #1298 üzenetére
Add el egyenként; szerintem 6310i: 7-9ezer, 6103 szintén 7-9ezer, e70: 35-40ezer.
Gsmbe ha beadod őket, szerintem rengeteget rá kell fizess, így meg kihozhatsz ezekből egy 50ezer fixet, és már csak 10-15öt kell hozzáraknod...
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz mr.geeZ #1297 üzenetére
Van még egy 6103-as és egy E70-es is. A cél, hogy ezekből kihozzak egy E71-et, kis ráfizetéssel. Vajon ha veszek valamit, akkor mennyiért számítják be ezeket? Vagy érdemesebb inkább eladni? Nem szívesen vagyok sokat telefon nélkül.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz tolts.hu #1295 üzenetére
Az oldalán, a bal soft key mellett, elölről alig látszik, oldalt jobban, de nem ér végig. Felületi, nem mély karcok a képernyőablakon is vannak. Van headset, adatkábel, töltő is.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Ezüst 6310i kék háttérvilágítással, repedt házzal? THX
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érne a Sony Ericsson K750i telefonom? 1,5 éves és gyárilag kártyafüggetlen.
Megtetszett a K800i és arra szeretném cserélni.
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
tolts.hu
őstag
Ezért mennyit kérjek?
-
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
mennyit érhet Pannon függő igen kíméletlen állapotban lévő k750i-m? Ja, és van benne 2 gigás kártya ha az dob egy kicsit rajta
-
_seth_
veterán
Köszönöm!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
E65: tartozékok: usb kábel, 2gb micro sd, sztereó és mono fülhallgató, töltő, doboz, gari már asszem nincs rá Megnéztem: 2007.06.25-én vásárolt készülékről van szó és csak 1 év garancia volt rá sajnos. A kijelző ellenben még fóliás. Akku bírja sokáig, 5 napot is persze az már minimális használat.
P1i, értem, akkor 50K az úgy reális érte...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
nygma
addikt
Sony Ericsson P1i: 56k újonnan kártyafüggetlenül. Ehhez viszonyítva 50k körül szerintem.
" Esetleg a készülék és a gps külön-külön? "
Szerintem egyben érdemesebb eladni. Nem tudom külön mit ér a GPS vevő...
Nokia E65 Mokka T-Mobile függő: Attól függ milyen tartozékok vannak hozzá és van-e rá még garancia és mennyi...
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Üdv mindenkinek!
Mennyit ér ez a mobil újonnan, t-mobile függőn az alábbi felszereltségel? [link] Esetleg a készülék és a gps külön-külön?
+ Mennyit ér egy Nokia E65 t-mobile, mokka színben, a szokásos kopással (sarkokon)?
Előre is köszi a segítséget!
-
-
hebling
tag
válasz Mulderpapa #1253 üzenetére
A 40 000 az n73 me-re vonatkozik!A másik pedig a 9300-ra!Köszi
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
tolts.hu
őstag
-Ti mennyit adnátok ezért?
Használt, kártyafüggetlen Samsung E310 töltőjével, zseb kopott állapotban,
+ egy ajándék új T-mobile-os SIM kártya 1000FT lebeszélhetőséggel.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
wins77
újonc
Sziasztok! 2 hónapos, pannonos K660 gazdája vagyok,de nem tudom megszokni a billentyűzetét. Szerintetek mennyit kaphatok érte?
-
copin
őstag
válasz Mulderpapa #1255 üzenetére
Simán lehetne 8k, ha a kábel jó szervízre is (nálam).
-
Davey7
senior tag
Szerintetek mennyit érhet egy nokia n73 kopott előlappal és betört kijelzővel?nincs hozzá töltő és semmi adatkábel és plusz cucc.
-
kenwood3
addikt
Mennyit ér 1 se hpm-70 headset!Mert el akarom adni az enyém mert nekem nincs rá szükségem! Ja és zsír újj !
Mi az az ekezet dragasag??
-
tolts.hu
őstag
Dobj be egy apróhirdetést 6500 FT-os árral!
-
gizda
senior tag
válasz Mulderpapa #1255 üzenetére
köszi én is ennyire gondoltam akkor akit esetleg érdekel PÜ-ben kereshet
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
gizda
senior tag
független k310 +töltő ,adatkábel szép állapotban ?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz kilizsima #1250 üzenetére
N70ME: 25-27k
9300: állapotától, tartozékaitól függően 16-20khebling: 40.000 Ft????
38k üzletben vadi újonnan!Én persze olyan árakat mondtam, amivel rövid időn belül túl lehet adni rajtuk.
Ha nem sürgős az eladásuk, hirdesd meg drágábban.
Egyébként manóka fórumtársunk full tartozékos N73-at árult 29k-ért nemrég.[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
kilizsima
tag
Hy. Egy nokia N70 ME Gyári független + 2 év nokia gari +1GB-s kártya+ minden gyári tartozék és egy Nokia 9300 1GB-s kártyával mi az ára?
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT
-
janeko
őstag
egy 4 hónapos, sony v630i +2gb ram mennyit érhet manapság?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz feka007 #1245 üzenetére
Ja, hogy telefonboltba szeretnéd becserélni?Az más.
Inkább hirdesd meg itt a PH-n, vagy expressz.hu-n.A boltok piaci ár alatt vesznek (vagy nem vesznek) be telefonokat és néhol jóval felette adják el őket.Mindenképp add el, aztán ha már kp van a kezedben sokkal könnyebb."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
feka007
veterán
válasz Mulderpapa #1243 üzenetére
Hát 5k ráfizu talán még belefér. Csak nehogy ilyen 10-ért akarják bevenni a telót, mert akkor szétkenem a pofájukon...
-
mfan
csendes tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy 1 éves Motorola Z3-as telefon? Független, minden tartozéka megvan, minden csomagolva, az eredeti zacskójában. Semmilyen karcolás, sérülés nincs rajta, végig plüsstokban volt, leejtve egy év alatt 3-szor volt, akkor is mindig puha szőnyegre.
Az egy éves garanciája most júliusban járt le.Köszönöm előre is a választ!
Mfan
-
feka007
veterán
Szerintetek egy SE W610i mennyit érhet kopottan? Sajnos eltanyáltam a bicikliúton, és eléggé szétmentek a kerek gombok, de a kijelző karcmentes maradt szerencsére. Így mennyit ér kb?
A teló Pannonos, minden tartozékkal, két hónapos
Egy N70-re akarom lecserélni, remélem nem kellene túl sokat ráfizetnem[ Szerkesztve ]
-
Szólista
senior tag
válasz Mulderpapa #1234 üzenetére
Tavaly rákérdeztem a Pannonnál,hogy számla nemfizetés esetén mi a helyzet.Azt a választ kaptam,hogy a sim kártyát tiltják csak le,a telefont nem.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
KPG
csendes tag
válasz Viktor0610 #1233 üzenetére
Segítsetek, hogy most mit kezdjek vele, mert így használni nem tudom, kidobni meg sajnálom. A Nokia 2610-ről az adásvételi szerződésem van 2007.04.14. nem csekély 14.000 Ft-ról.
-
kisi
aktív tag
válasz Mulderpapa #1234 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Mulderpapa
aktív tag
Szia!
A GX25-öt 5-6000 Ft forintért lehet eladni.
Sajnos a Sharpok ilyenek...(mármint nagyon nehéz eladni)KPG:
A 2610-et 90%, hogy letiltották.Ez pl. akkor fordulhat elő, ha az illető megvette valamelyik szolgáltatónál előfizetéssel és nem fizette a számlákat a szolgáltató pedig letiltotta a készüléket.Vagy az is lehet, hogy lopott volt.Nokia szervízbe semmiképp ne vidd, az sw frissítés ezen a problémán nem segít, valami mást lehet kicserélni, de ez már törvényes kereteken kívül esne és nem is érné meg.
[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
MODERÁTOR
-
KPG
csendes tag
Pesti vagyok a Dózsa György úti aluljáróban levő GSM boltban vettem. A bolt nem volt hajlandó a 1 hónap gar.idő lejárta után visszavenni. Valószínüleg letiltották. Mi az a swt? Szerintem a Nokia szervizben többe kerül a javítása, frissitése, mint amennyiért egy másikat vennék.
-
MODERÁTOR
-
KPG
csendes tag
válasz Viktor0610 #1228 üzenetére
A készüléket 1 évvel ezelőtt vettem, akkor jó volt, pannonos kártyám van, de később a másik kettővel is ki lett próbálva és nem müködött. 1 hónap volt a garancia, de nem használtam a készüléket a próbaidőben, utánna meg közölték, hogy lejárt az idő.
Minden más tökéletesen müködik, csak éppen telefonálni nem lehet vele. Frissités után meg kérdéses hogy müködni fog, vagy csak kifizettem annak a díját is. -
MODERÁTOR
-
KPG
csendes tag
NOKIA 2610-t kártyafüggetlen készüléként vettem, de bármilyen SIM kártyánál azt írja ki, hogy regisztrációja sikertelen. Megéri-e vele valamit kezdeni, vagy csak alkatrésznek jó?
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 2éves Sharp GX 25 telefonom, vodás. a fedelén pici kopás látható ( a bal oldali képen az ezüstcsík kb 1-1 centis részen a két oldalán), a flippje kotyogás mentesen, nagyon korrektül záródik. Tartozékként csak töltőm van hozzá, illetve a papírjai..
Mennyit érhet szerintetek ez még?[ Szerkesztve ]
-
Gombos
csendes tag
Olvastad az első hozzászólást?
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
mark75
senior tag
válasz Mulderpapa #1223 üzenetére
nem olyan apro de egyébként sokkal szebbet mint a k850
-
mark75
senior tag
lg kg920-t mennyiért lehet eladni
gyári független,minden cucc,szép állapot[ Szerkesztve ]
-
Zimó11
csendes tag
1,5 éves sagem my 400v vodás mennyit érne?
-
-
Debilon
addikt
válasz alkonyfeny #1214 üzenetére
ja
oda lenne való, dehát ez van.. barátnőmé, és cseréli most, ezért érdekelt mire lehet számítani..de sejtettem hogy nem sokra, új korában sem volt egy csoda telefonSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
köszi
én sem számítottam sokkal többre mint 1-2k..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
-
Debilon
addikt
hali!
jelen pillanatban 2 éves, független 6070-es a gyári headsettel mennyit érhet?Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Paul14
tag
Hello! Másfél éves független SE K750i + 1gb-os kártya mennyit érhet?
-
Chaser
legenda
válasz Viktor0610 #1202 üzenetére
Ha ennyit ér az még nagyon jó Valami kis szutyok telóval vettem tavaly tavasszal 20k-ért a kettőt. akkor még karcmentes volt meg kb fél éves, azóta sincs semmi baja, le nem cserélném másra.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
Sharp sh550 mennyit ér manapság? Mint általában voda függő, headsettel, töltővel, lemezekkel..nem akarom eladni, csak érdekel mit esett az ára
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest