Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joan
újonc
Szia!
Mennyit ér ez a telefon?
Nokia 6234 Vodafone,7 hónapos, garanciával, fóliával,dobozában kitünő állapotban töltővel,64 MB kártyával?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #698 üzenetére
Szerintem egy próbát megér majd. A kamera nem érdekel. Egy-két itókás bulin csinálok egy-egy képet de semmi több. A 3G meg soha nem volt fontos nekem.
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #694 üzenetére
Roszul írtam. A K800i-et cserélném arra az S500i-re.
-
MODERÁTOR
AMD Power:
Sz.tem nem, mert a használt K800i olcsóbb, mint egy új S500i. A különbség kb. 5 e Ft.t256:
Sz.tem nagyon sokat kellene ráfizetned. Kb. 15-20 e Ft.Xiaomi 13T
-
AMD Power
titán
Ez mennyire érni meg. Egy az egyben csere.
Majdnem új S500i 2 év garival. Több mint fél éves K800i 2 év garival. Mind a kettő függetlenűl.
-
t256
őstag
Üdv!
Mennyit ér manapság egy Samsung Z230-as ? 8 hónapos megkímélt állpotban.
Egy SE W610-re szeretném becserélni. Mennyit kéne ráfizetnem ?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
fullextra
tag
szerintetek egy DT-8 -as Nokia 8800 asztali töltő mennyit ér?
vagy a 8800 doboz összes tartozékkal kivéve telefon
köszönöm a választ -
máyköl
veterán
Sztem egy tizest megér!Azért annyit tud!
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
Samsung X530-ért szerintetek reális egy 10-es? Annyiére nem kell valakinek?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Neró
őstag
-
amol
addikt
válasz Viktor0610 #682 üzenetére
Köszi, ilyesmire gondoltam. Majd meglátom.
-
MODERÁTOR
-
amol
addikt
válasz Viktor0610 #680 üzenetére
Mondj Te valamit
-
MODERÁTOR
-
amol
addikt
Sziasztok! Két hetet használt gyári állapotú Pannonos E51
-
Poctar
senior tag
Mennyit érhet egy NEC E616V-s független telefon, doboz, cd, headseat, papírok, adatkábel?
-
gyuromoj
veterán
üdv!
SE K800i használt, pár apró karccal, minden tartozékkal, független, 2GB Sony M2-vel!
Ez mennyit érhet most?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pajav8
tag
HPM-70 es fülest mennyiért éri meg megvenni??
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #669 üzenetére
Sztem igen!
-
nemma
addikt
válasz Szten Márs #667 üzenetére
Szerintem 4-5K-t
-
nemma
addikt
válasz Szten Márs #665 üzenetére
Ja, kb reális, ha független, akkor dobj rá még 1k-t
-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok, ezt kb mennyiért lehet elpasszolni:
Nokia 6300, 2Gb kártyával..
Úgy látom régebbi hsz-ekből, hogy 32 körül volt reális kártya nélkül, ez most is megállja a helyét?[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Nem elösször látok ilyen,hogy valaki huszadjára is megirja szinte ugyan
azt a hsz-t.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
mrlujoak
veterán
válasz mrlujoak #658 üzenetére
Pontosítanám magam, ez az infó nem helytálló:
A Voda most vette ki a kínálatból a Vitamax feltöltőkártyás árral, onnan 19950 HUF-fal távozott.
Már csak előfizuval vásárolható, 6,5 ezer körüli áronMég kapható a V630i a Vodafone-nál, csupán ahol én kérdeztem, ott vették ki, mert elfogyott.
Elnézést ha valakit félretájékoztattam.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Egy pill, nem 6-5 hanem 6,5 azaz hat és fél ezer körül mozog A előfizuval.
Pontosan az ára: 6.960 Ft előfizetéssel.
Szerintem a kártyás (Vitamax-os) ár a mérvadó, mert nem hiszem, hogy az előfizusat magával az előfizetéssel együt adná...
Ha az előfizetést, mint szolgáltatást megtartja, akkor sima pre paid csomagosként fogja adni.Az ár az rengeteg mindentől függ...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Neró
őstag
-
mrlujoak
veterán
A Voda most vette ki a kínálatból a Vitamax feltöltőkártyás árral, onnan 19950 HUF-fal távozott.
Már csak előfizuval vásárolható, 6,5 ezer körüli áron.
Ámbár van a Vodafonenak egy Valentin napi akciója, abban is benne van, mint előfizetéses készülékpár...mrlujoak
-
máyköl
veterán
Se v630:
-jó állapot,pár karc
-headset
-füles
-töltő
-usb
256mb memó kártyaEz kb.mennyit érhet?
-
tolts.hu
őstag
-
Martinjoe
csendes tag
csá
Samsung D900-ért mennyit kapnék?
kösz -
csonszi95
csendes tag
köszi a gyors választ! akkor majd egyik nap leviszem őket!! és vesze belölük a KIS K550I-M -hez bluetoot headsetet!!
Sony Ericsson 4 ever
-
csonszi95
csendes tag
sziasztok! szerintetek van egy siemens c 75-öm meg egy sony k508i-m ezekért és tartozékaikért mennyit adnának (új vagyok)
Sony Ericsson 4 ever
-
Sipi16
őstag
Latom boltod van mert nagyon kened-vagod a dolgot... Nekem volt kozom egy bolthoz es tudom, hogy minnel oregebb egy mobil annal rizikosabb. A 6230i meg olyan masfel-ket eves... Ami mar sok dolgot atelhetett, de nem vitatkozok veled. Ugyis nekem van igazam...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Latom nem erted... 5ezer forint a kulonbseg es nagysagrendekkel jobb mobilt kapsz...
-
Sipi16
őstag
Az kicsit sok! 6234-et kapsz a vodanal 30kert es nagysagrendekkel jobb es meg garis is...
-
bleeee
újonc
Császtok!!!! mennyit ér egy Nokia 6230i ??????
Jó álapotban csak az elölap kicsit karcos minden van hozzá 128Mb memokártya,headset,adatkábel!!!!!
????????????????????????????????????????????? -
SzalaiG
addikt
Van 4db működő 3310esem mennyit érhet egy ilyen mostanság?
-
veterán
Nem hiszem, hogy lejjebb viszik az árát, inkább hamarosan kifut.
Az árral kapcsolatban mindig azt szoktam mondani: mindennek annyi az ára, amennyit adnak érte. Ha kifogod, eladhatod akár 20k fölött is. Például ha körülnézel itt, akkor találsz olyat, aki 23k-t is megadna érte
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Bár a két készülék ugyanaz, de a "live" sokaknak nem tetszik, ami értékcsökkentő hatású. Ha ehhez hozzáveszed még azt is, hogy v630-at 20k-ért vehetsz feltöltőkártyásan, ráadásul egy rövid ideig 15k-ért is meg lehetett venni, akkor nem fogod tudni sokkal magasabb áron eladni, főleg mivel a headset és a memkari alap áron jár a készülékhez.
Sajnos a piac törvénye kegyetlen"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
A K610 elég jól tartja újonnan az árát, az egyetlen fő ellenfele a vodás verzió, a v630. Mivel újonnan közel 40k, ha valakinek fontos a garancia és a készülék jó állapotban van, akkor 23-25k-t kaphatsz érte. Ha sürgős, akkor jó esetben 20k.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tothm
őstag
ÉS az enyém ?
-
tc2014
aktív tag
Fekete N73, pannonos, ez jó ár érte?
-
máyköl
veterán
SeV630 töltővel,fülessel,256mb-os memcsivel,szinte jó állapotban 2-3karccal mennyit érhet?
-
AMD Power
titán
7 hónapos K800i. Gyárilag független , dobozzal + 512MB Sony M2 majdnem 1,5 év garival mennyit érhet?
-
bajuszati
tag
Nokia 6610i töltővel függetlenül mennyit ér?
-
tothm
őstag
Szerintetek ez a teló mennyit érhet?
- Sony Ericsson K610
- Pannon függő
- Féléves de nem tudom mennyi gari van rá.
- 1-2 karc
- Töltő
- Doboz, papírok
- Adatkábel
- 64MB memcsi kártya
Különbe Eredeti SE füles mennyit érne? -
goldenflower
újonc
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
oke
-
Wictor
őstag
Helló! Független, jó állapotú Nokia 8800 mennyit ér? Mindene megvan. És vodás, kissé karcos Sagem My411V mindenével, 6 hónap garival? És t-mobilos Motorola V8, ami még nem volt használva?
-
bob011
aktív tag
Üdv!
Motorola Q9 minden cuccával, kisebb csík-karc a kijelző plexin. Fél éves kártyafüggetlen.
Szerinted?
-
hopie
csendes tag
Hello!
7 hónapos, teljesen karcmentes, t-mobilos Samsung u600-as mennyit érhet? Garanciás, minden tartozékával együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest