Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
Egy Xperia X10i-ről lenne szó. Idén áprilisban vettem itt PH!-n egy rendőr sráctól 40.000-ért, a telefonon még van 3-4 hónap gyári gari(bolti gari már lejárt) Itt megtalálhatóak a telefon paraméterei. T-mobile-os, a kijelzőn még rajta van a fólia, amit egyáltalán nem látni(nem buborékos, nem feljött), viszont kis apró karcok a használattól vannak rajta. Az akksija elég jónak mondható, 2-3 napot kibír, ha nem nyomkodjuk örökké. Dobozában a papírok, füles,töltő, memó kártya(8 gb), garipapír...
Max Mennyiért lehet eladni a telefont?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Nokia 6700 Classic telóm,töltő headset megvan.
Minimálisan karcos gyári Nokia tokkal.
MAgyar nyelv nincs rajta mert a Németeknél lévő szoftver újabb mint itthon és abban nincs magyarnyelv,downgradet meg nem lehet megoldani tudtommal.
Akksi a gyengepontja,2 nap.
Ja és teljesen független,Saturnban vásárolt.Mennyit érhet?
Előre is köszönöm!Mr.Brightside
-
turbobusa
senior tag
S3-t lenne értelme iPhone 5-re cserélni?
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Fekete Lumia800
Fóliás, 0 kilométers. független.
Gari nincs. (Ajándékteló, Nokia gari szerintem van) Mennyiért lehet eladni egy ilyet?[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz tolts.hu #3089 üzenetére
iPhone 5-n gondolkodtam, viszont a 3,5-es 3gs után elsőre nagy volt a 4,8-as kijelző, de most már teljesen hozzászoktam és nem szívesen mennék 4,3 alá, viszont a 4 az 3,5-től 1cm-vel nagyobb csak kb. Ez az ami bosszant nagyon az ötösnél, annak ellenére nem rossz telefon, de lehet a zártságoktól agybajt kapnék, bár régebb se voltak olyan nagy gondjaim, mindig a fájlkezelésre panaszkodtam mobilon...
-
-
draco31
veterán
Hello!
1 éves Nokia 6700 classic crome karcmentes alig használt, mert többet volt szervizben mint a tulajdonosnál. Gyárilag független minden papirjával, tartozékával. Jelenleg jól működik, még garanciás a Nokia által.
Mennyit ér így?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tolts.hu
őstag
válasz Stanley-B. #3085 üzenetére
Ha ilyen van: 55-ért, akkor 50-53k.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
turbobusa
senior tag
sziasztok!
2,5 hónapos, t-mobile-os kék karcmentes galaxy s3 16gigás mennyiért adható el? 120k-t kérnék érte, mennyire kézenfekvő ez?
-
Stanley-B.
őstag
-
Stanley-B.
őstag
sziasztok egy ma vásárolt bontatlan vadonatúj T-Mobilos Samsung Galaxy S Advance mennyiért adható el?
-
spanyoll
addikt
Májusban lesz 3 éves, HTC Legend, a kijelzőn egy 1 cmes vékonyabb karc van, azon kívül kisebb sérülések az alumíniumon. Kártyafüggetlen, viszont az akksit "fedő" műanyag kis liffentyű letört, így az alja eléggé labilis, a gumiborítással együtt. Mennyiért tudnám eladni?
Válaszotok előre is köszönöm."Super perfundo on the early eve of your day."
-
vgergo
aktív tag
válasz tolts.hu #3077 üzenetére
Igen azt láttam, de azon tökéletesen működik az usb port az enyémen nem. Ezenkívül én több extra kiegészítőt is adok hozzá
Extrák:
utángyártott 1300mah aksi
utángyártott 2400mah aksi
2 képernyővédő fólia
gyári aksifedélről helyenként lejött a lak, ezért vettem hozzá egy teljes új hátlapot.
8gb kingmax microsd kártya (gyári 2gb nincs meg)
telefonbölcső, amiben egyszerre tudod tölteni a telefont és még egy aksit is.
gyári usbkábel eltört helyette noname usbkábelt vettem
gyári bőrtok kopottas, ezért vettem hozzám egy szövettokot
biciklis/motoros telefontartóHibák:
Telefonon az usb port kitágult, így a csatlakozó mozog benne.
Adok hozzá usb portot. Ha ismersz valakit aki kicseréli a telefonon, akkor onnantól kezdve jól fog működni. -
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok erre egy árat mondani:
http://hardverapro.hu/apro/htc_hd2_elado_56/hsz_1-100.htmlElőre is köszi a segítséget!
üdv.:vgergo
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Egy Motorola defy+ most mennyit ér? A telefon független 14 hó gari van rá karcmentes legújabb 4.1.2-es androiddal 4 gb-os micro sd kártya, minden tartozékával.
Köszönöm.
-
vendingo
veterán
Van egy 10 hónapos full karcmentes, dobozos, összes gyári tartozékos vodafone-os TAB 10.1-em (P7500).
Van még rá 1 év gari.Mennyiért lehetne eladni kb?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tolts.hu
őstag
válasz Doctor46 #3069 üzenetére
40-50 közt vannak. Úgy látom 40-45közt van rá érdeklődés. Expresszen 50 fölött vannak.
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Egy Xperia play 4 hónapos karcmentes garis minden tartozékával mennyit ér most kb?
-
W1
senior tag
Nokia N85 dobozában, papírokkal, töltő, usb, füles, vodafoneos. Ár?
-
W1
senior tag
Xperia Mini Pro SK17i, gyárilag független, dobozában, két hátlappa, minden tartozékával mennyit érhet?
-
tolts.hu
őstag
Nem vita topic! Ezeket bonyolítsátok privátban!
-
NGA
addikt
Az, hogy valami mennyit ér, és hogy mennyiért lehetne eladni az két dolog. Szerinted ér 30-at, a piac szerint dobozában 20-at, ha egyáltalán valaki megveszi. Én azért irtam 15-20-at, mert annyiért talán el lehet adni. 30-ért semmiképpen, teljesen esélytelen. Eleve wp7-es telefont is csak nyomott áron lehet eladni, amikor pl a trénél a lumia 800 dominoban 60e vadiujan.
-
Zirowe
nagyúr
Sorry, rossz topic.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
W1
senior tag
Huawei S7 Slim 3G+WiFi ár?
Remélem nem írtam túl rossz topicba. -
NGA
addikt
De teljesen komolyan gondolom.
1. 1 hónappal ezelött sem ért többet
2. Te megveszed az enyém 30-ért? 1 hete 22-ért hirdettem karcmentesen, foliás előlappal, függetlenül, a kutyának nem kellett. A vaterán is csak rakodják fel ugyanazt.40-et ér kb a Lumia 800, 30-at a Lumia 700.
Ezek a wp7-ek sajnos lejárt lemezek, ami alkalmazás van rá, az megvan, de újak nem fognak megjelenni, max lumiára. Az LG nem késziti el a WP 7.8 frissitését, igy az Optimus 7 soha semmiféle frissitést nem fog többet kapni. Soknak tönkremegy az alaplapja, és akkor vége.
Nekem is ez van, és amig megy, megy, ha szétmegy, kidobom.
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
-
tolts.hu
őstag
válasz Sir Riccio #3053 üzenetére
Lehet hogy annyit ér,de ha 10-15 között van egy csomó,akkor nehéz lesz eladni itt.
-
Ármester
válasz Sir Riccio #3050 üzenetére
16-20K között van most az ára.
-
NGA
addikt
válasz Mathematics #2952 üzenetére
Kb 15-20e az értéke az Optimus 7-nek.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
LG GT540 Optimus készülék, fekete, kijelzővédőfóliával, használt állapotban, vigyázva lett rá, minden tartozékával, dobozában, 2GB-os kártyával. Kb. mennyit érhet?
Azt hiszem vodafone-os.
Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
tolts.hu
őstag
40-45k
-
W1
senior tag
HTC Radar használt ára?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
LG KM900 A kijelző közepén kb 3 mm fekete vakfolt...
Szerintetek mennyit érdemes érte adni?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
norci84
tag
válasz tolts.hu #3040 üzenetére
Köszönöm!Hát igen,itt csak a reális áron hírdetett cuccot lehet eladni!Múlt hónapban adtam el a liquidem én feltettem az itt általatok beárazott árral pl.az apródra,aztán úgy kilógott a sorból,hogy mindenki írogatott a hülye kérdésével,hogy mi a baja,hogy ilyen olcsó,mert ők csak 40-45 körül találnak ilyet!Hát igen,ment a válasz,hogy azok a készülékek már itt vannak egy ideje,meg itt is lesznek még jó darabig!Köszi a gyors árazást mégegyszer!
"Akinek van miért élnie, szinte minden hogyant ki tud bírni."-Nietzsche Értékelésem a régi rendszerben: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=norci84&submit=
-
norci84
tag
Sziasztok!Beárazást kérnék erre:Motorola Defy+ Mb526 garanciás,karcmentes,minden tartozékával!
"Akinek van miért élnie, szinte minden hogyant ki tud bírni."-Nietzsche Értékelésem a régi rendszerben: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=norci84&submit=
-
tolts.hu
őstag
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #3028 üzenetére
Már 67-ért adom, de nem tolonganak érte.
-
Lasy
veterán
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Lg optimus 2x telefonom a sarkain kisebb kopással és csak egy töltő és adatkábel van hozzá.
A teló független 2.3.7-es rom frissítés van rajt.
Ezt mennyiért lehetne eladni? -
tolts.hu
őstag
válasz rayoliviero #3025 üzenetére
nemrég volt, azóta csak csökkent az értéke([link]).
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
iPhone 4 16 GB-ot (T-Mobile függő) mennyiért tudok eladni? Elől és hátul is karcmentes. Van hozzá két használt ajándék bőr tok is.
-
Lasy
veterán
Xperia SOLA repedt érintővel? 30at megér.
töltő, adatkábel, 2 smart tag... gyári független+36702778032
-
Sz_David
tag
Sziasztok!
Galaxy mini, kártyafüggetlen, húsvétig garanciás, karcmentes elől, hátul vagy 2 "horzsolás", amik alig észrevehetőek (azért tudok róla, mert én okoztam, véletlenül), összes papírral, dobozokkal, eredeti töltővel, eredeti 2 gb memókártya, szóval minden tartozék, garanciából éppen most visszajőve mennyit ér?
-
Blabcsi
senior tag
-
Lasy
veterán
isukim
Ha szerencséd van, és kell még valakinek, akkor olyan 4000.-ért el fogják vinni.Blabcsi
Ez az a készülék ami nagyon semmi t nem tud.
Igazi kihívás lesz annak aki megveszi, de eladásra is nagyon sokáig fog tartani, hacsak nem adod olcsón, de ugye ez inkább egy kezdő gyerekmobil, vagy nagymama mobil.
10000.- volt praktikumban, de ha elviszik 5000.-ért akkor én örülnék a helyedben.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Egy gyors kérdés:
Hozzávetőlegesen mennyit ér egy Telenor N285 használt mobil?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
isukim
csendes tag
SE W910i
Vodafone
hibatlan, szep allapot (max zsebkopas)
tolto
2GB memoriakartya
CD
doboz
papir
(tobbre nem emlekszem...)Elore koszi a bearazast.
-
ftc002
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék az alábbi készülék beárazásához:
Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i fehér
Gyári független, 2012.02 havi
Kijelzője karcos több helyen illetve a ház egy helyen megrepedt, de van hozzá egy új kijelzőm.
Memóriakártya nincs hozzá, de minden papírja, tartozéka, doboza megvan.Köszönöm előre is.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Kérnék szépen egy beárazást. Mit adnak ma egy ilyenért?
Sonyericsson Xperia Mini Pro (sk17)
- T-mobile
- kijelző karcos (nem mély karcok, de van rajta bőven)
- ház szép állapotban, egy pici ütődés van az egyik sarkán, hátlapja tökéletes
- töltő, 2gb-os memóriakártya van hozzá
- nagyon rég nincs használva, csak porosodik a polconElőre is köszönöm!
-
Lasy
veterán
Látom nagyon nem kell az enbereknek ez az optimus black.
és persze mind tés.Xperia SOLA repedt érintővel? 30at megér.
töltő, adatkábel, 2 smart tag... gyári független, zárt Bootloader, de megy rajta a Cyanogen mod9[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
beárazást kérnék szépenerre az LG Optimus Blackre
(#2999) -NOKIA-
Oké én is észrevettem bocsi
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Lasy
veterán
megtaláltam a telefonom egy xperia sola személyében...
+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest