Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet egy kicsivel több, mint egy éves független, fehér 925--s?
Garancia sajna nincs rá, mert anno gariba cserélt telónak adta a nokia., viszont tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van.
Nézegetem a hirdetéseket, de meglehetősen irreális szórások lelhetőek fel ft-ba kifejezve.
Segítségeiteket előre is köszönöm! -
ny.erno
tag
Üdv, beárazásban kérnék én is egy kis segítséget.
iPhone 4S 64 gb iOS 6.1.3. (Telekomnál vásárolt, DE függetlenül). Minden gyári tartozéka megvan, doboz,/leírások, a füles (eredeti és bontatlan, mert az earpods előtt szerintem nem volt nagy szám az a füles). Van hozzá autós tartó, meg pár tok, de az nem hinném, hogy túlzottan emeli az árát. Az állapota nem makulátlan, vannak rajta karcok, illetve egy kis repedés a bal alsó sarkán.
KÉPEK: https://onedrive.live.com/?cid=9eeb32a6ce2c18e3&id=9EEB32A6CE2C18E3%21777&ithint=folder,jpg&authkey=!AO0AqVPFt3o-Fo0
-
Hunt3r22
őstag
Üdv,
Mennyit érne fekete iPhone 5 32gb hivatalosan függetlenített? ( nem garis)
Oldalkeretén 1-2 helyen picit lepattogott a festék, illetve a kijelzője karcos, használatnál nem venni észre.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
gamegod
senior tag
Lenne egy Huawei Honor 3c keszulekem, szerintetek mennyit erne?
9 honapos , dual sim, gyari garancia nincs ra, adnek hozza egy fekete szilikon tokot, egy fekete flip tokot, egy tempered glass aluminium hatlapot. 13 db kijelzovedo foliat. Egy rajta a telon, a kijelzo karcmentes csak a folian karcos. (miota megvettem azota rajta van!) kb ennyi, + 1 het garanciat vallalnak erte en!
Dobozzal, usbvel, toltovel persze.[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
AMD Power
titán
Kedves topic lakók. Kérnék egy kis segítséget. Adott lenne két eladó telefon. Melyik mennyit érhet.
Nokia Lumia 520 fekete, független. Garancia nélkül. Doboz, töltő.
Nokia Lumia 530 fehér , Vodás több mint 1.5 év garanciával, dobozával , töltő , számlával.... -
droving
aktív tag
dobozos tartozékos galaxy trend plus ?
sony e1 független ?
Egy árazást kérnék.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Gabbo
aktív tag
Tisztelt Ármesterek!
Szeretnék beárazást a következőre:
Apple iPhone 6 Plus, 64GB, astro grey. Telekomnál vásárolt, 2 hetes garanciális.
Üvegfóliával, Verus tokkal.
Fülhallgató nincs hozzá!Előre is köszönöm!
Gabbo
[ Szerkesztve ]
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
whited
addikt
sziasztok
egy sony xperia E1 fehér, szinte hibátlan állapotban, 4 hónaposan mennyit ér reálisan?
és egy ugyanilyen vodafone függő 0 perces 1 év garanciával?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
bigsee
addikt
Hali!
Van egy q10, Telekomos, hibátlan állapotban, 2014. Márciusi, két év gari ami jövőre jár le.
Van egy iPhone 4s, Telekomos, decemberben volt két éves , hibátlan állapotban.
Mindket telóhoz megvannak a reszlik, doboz minden.
Árazast kérnék , köszönöm!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Egy árazást kérnék erre a telefonra:
ZTE Blade Q mini
Hibátlan működés, töltő, usb kábel, doboz. Majdnem 3hónap garancia van még rá.
Párszor leejtettem így vannak rajta kisebb esztétikai hibák.Köszönöm!
-
droving
aktív tag
Hello!
Kaphatnék egy árazást ?
Sony Z1 c6903
Garis +1év
Szép fóliás
Töltő-usb-doboz-gumi harangdroving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
UHT09
tag
Köszi az árazást!
-
UHT09
tag
Sziasztok!
Mennyiért lehetne eladni egy Telekomos Nokia Lumia 800-at?
Van hozzá 2DB tok , füles
Garancia már nincs rá! -
senior tag
Üdv
Alcatel 6016x mennyit ér ?
Makulátlan karcmentes,független,dobozos.
Beszámítani akarom egy telefonba, de nem tudom mit érhet. -
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Egy picit off lesz a téma, de nagyon sürgős és fontos lenne egy megnyugtató válasz!
Azt, hogy tudom kivédeni, hogy az előfizus telót ne tiltsák le, mert most kínáltak egy zsír új, 0 perces, 2 év garos P7-et 50.000-ért, de nagyon félek, hogy letiltják és mehet a kukába, van erre valami jó ötletetek, vagy felejtős a történet??? -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Iphone 4S, Telekomos, minden tartozékkal, dobozában, szép állapotban, 8GB-os, mennyit ér? (tokkal, dokkolóval, fóliával pluszban)
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Szerintetek 5 hónapos gyári független 16GB-os iPhone 5S készüléket lecserélni 2 hónapos ugyanúgy független, 16GB-os i6-ra mennyiért éri meg?
-
bencze
senior tag
Sziasztok,
Egy samsung galaxy s3 (nem lte, sima, kék verzió) piaci ára érdekelne.
2 év 2 hónapos (kb most járt le garancia), megvan töltő (nem használtam), fülgallgató (2x kipróbáltam de annyi szal jó állapot), plusz 1 eredeti akku amit 2-3x használtam egy hosszabb úton. Dobozzal, mindennel ahogy vettem.
Zsebben hordtam, ennek megfelelően használt, habár a "telefonos" zsebbe sosem szoktam semmi mást tenni tehát rendes nagy karc nincs rajta. Képernyőn végig fólia volt.
Független.Ismerősnek kellene szóval nem akarok sokat kérni de jó lenne tudni mi lenne a piacon az alja, hogy lássam mihez viszonyítsak.
Köszönöm.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
sutyesz96
őstag
Hali!
Szeretnék egy beárazást:
HTC Desire C
-karcmentes, fóliás
-Vodás
-bontatlan fülhallgató
-doboz, töltő, papírok
-gari már nincsKöszi előre is!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! T-s, full dobozos, hibátlan Samsung Galaxy S Advance mennyit érhet? Köszi előre is!
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Kicsit karcos kijelzős, független Xperia ZR mennyit ér jelenleg? Tartozékok, doboz van, garancia már lejárt.
Köszönöm a választ!
Üdv, Balázs
-
Ármester
HTC One: 45K
Nexus 5: kb 60K
ASUS P535: nem érné meg eladni véleményem szerint. Nagyon minimális árat kapnál érte.
-
hamika93
csendes tag
válasz RocknRoller #5552 üzenetére
Üdv.Nekem volna egy ASUS P535. PDM-(Remélem jó hejen kérdezem.)
Nos amit tudni kel róla az az hogy valamiért sem a mikrofon sem a belsö hangszóro nem jóó rajta.
Fügetlen.pc-röl töltöm.Angol nyelvu.Kb enyi.Tel szám:06/70-341-04-62
-
RocknRoller
aktív tag
válasz RocknRoller #5551 üzenetére
szerk lejárt
Fehér színű
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok!
Van egy decemberben múlt 1 éves Nexus 5-öm, gondolkozok rajta, hogy eladom. Annyi bibije van, hogy hébe hóba elmegy rajta a térerő és ha pont akkor hívnak, vagy telefonálnék akkor értelemszerűen nem lehet hívást fogadni/kezdeményezni. Egyszer volt már emiatt szervizben, megcsinálták, de megint becsurrantott a kis drága, most meg már lejárt a gari róla. Előlap karcmentes (végig fólia volt rajta) hátlapon használati nyomok, de az akármikor cserélhető. Ja és majd' elfelejtettem, 16GB verzió, eredeti dobozzal, töltővel, minden hozzá patentul.
köszi, üdv
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
Ujvaridaniel
csendes tag
Sziasztok!
Újra a segítségeteket kérném ezúttal egy HTC one miniről lenne szó.A készülék független, garancia 2016 január 10. Ig van. A telefon fehér , szép állapotú.
Összes gyári tartozéka meg van.Előre is köszönöm!
-
rycy
tag
Samsung Galaxy S3 kijelző csere mibe fájna? Köszönöm a segítséget.
Huawei 8, Ipad 3
-
-
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Telenoros zte kis pro, bontatlan, telenoros, garis. Mennyiert menne el?
-
nucky30
tag
Üdv!
Mennyiért lehetne eladni most egy gyárilag független, fekete, 32GB-os iPhone 4S-t ? Makulátlan állapotban van, töltővel és egy adatkábellel.
Köszönöm!
-
Víz Elek
senior tag
Ez mennyit érhet?
Samsung S9
-
Ármester
válasz stuntmanmike #5532 üzenetére
LG G3: 100K
LG F70: 40K
-
stuntmanmike
tag
Sziasztok,
az alábbiakra szeretnék kérni beárazást:
- LG G3 16 gb, bontatlan, 0 perces, Telenor függő, gyári tartozékok, doboz
- LG F70 bontatlan, 0 perces, Telenor függő, gyári tartozékok, dobozElőre is köszönöm!
-
HuMarc
veterán
válasz Ujvaridaniel #5524 üzenetére
HTC One X: 35 000 Ft
ZTE Blade: Eladhatatlan kb.
iPhone 4S 64 GB: Elvileg jó ár, de a telefon 55 000 Ft felett biztosan nem fog elkelni. Én 50 - 55 000 Ft közé tenném.
Samsung Galaxy S4 Mini: 40 - 45 000 Ft
iPhone 5S 32 GB: 115 000 Ft, de én először bepróbálkoznék nála: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Kezdem.
-
vakqaag
tag
Üdv
Iphone 5s gold 32giga tmobile 10 hó gari tokban fóliában volt használva.
Mennyire kóstálnátok?
-
Analog303
tag
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
Üdv! Samsung Galaxy S4 mini fekete,most járt le a garija voda függő..még gari vége előtt át lett vizsgáltatva és kapott új kávát,nem karcos..szinte új. Mit érhet most egy ilyen?
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
szilrobi
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget, meghirdettem a régi mobilom, de nem nagy az érdeklődés. Nézegettem más hirdetéseket, milyen áron adják, de talán nem jól lőttem be az árat? Mennyiért mennek ezek az almák?
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
szerintetek ér még valamit/el lehet adni egy
ZTE blade 1-et (első tulaj, fólia, tok végig..de sajna pár karc megesett
eredeti doboz kábelek..stb..
?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Ujvaridaniel
csendes tag
Sziasztok! Addot egy HTC one x készülék szeretném tudni hogy mennyitért számoljam be.
Most járt le a gari, t-mobilos volt, a garancia lejárta előtt kicseréltettem, így vadi új a burkolat,maradt a régi, de az is kifogástalan állapotban van.
Fekete színű, dobozos cucc, mindene megvan.Köszönöm!
-
Varesz_86
aktív tag
Tavaly áprilisi CUBOT X6 telómat ( fehér) szeretném eladni mennyit érhet? szép állapotban, dobozában, köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Eladó445
tag
sziasztok.
egy lumia 800-as árára lennék kíváncsi.
a kijelző kicsit karcos, de van hozzá 2 fólia, szilikon tok,töltő.
kártyafüggetlen, fekete. 2014.júniusi. garancia nincs.
köszi[ Szerkesztve ]
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
Ármester
válasz stuntmanmike #5518 üzenetére
45-50K
-
stuntmanmike
tag
Sziasztok,
a következőre kérnék egy beárazást:
Nexus 4 16GB, 15.02.20-ig garanciális (13-as vásárlás), gyári tartozékokkal, dobozzal, nillkin tokkal, kijelzővédő fóliával, karc- és kopásmentes állapot.
A választ előre is köszönöm!
-
senior tag
Sziasztok!
Mennyit érhet kb. használtan egy SPASS Power Bank 5200mAH külső akku?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
joey04
titán
válasz McNamara #5501 üzenetére
köszönöm!
úgy is 60k, hogy nincs hozzá semmi tartozék? bevallom nekem az lenne a legjobb, ha minél alacsonyabb lenne a reális ára, mert ha elég alacsony, akkor én venném meg, mert bejön nagyon.
ha csak 50 körül menne el, akkor az enyém lehetne 45-ért pl.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Ha le van tiltva, nem venném meg, mert max. papírnehezéknek jó. De ha csak a legkisebb gyanú is felmerül, hogy lopott, vagy valaki keresheti, akkor ha rajtad keresik, akkor az orvgazdaság, ami büntetőjogi kategória. Szerintem ezt a témát ne is feszegessük tovább.
csabiuvb: Az i6+-on kívül mindegyikben egyetértek veled, az 5 - 10 000 Ft-os kategóriát azért nem cifráztam túl, mert nagy valószínűséggel 5k-ért ugyanolyan kevés eséllyel fognak elmenni azok a telefonok, mint 10k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz McNamara #5504 üzenetére
+(#5505) HuMarc
És mi van, ha a telefont elveszítették vagy lopott? Az ismerős alatt olyan személyt értettem, akit ismerek a faluból, hogy telefonokkal bizniszel. Ez esetben a reális ára 10k körül lehet?"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
senior tag
Üdv.
Kb. mennyit érhet egy iPhone 4, melynek tartozékai hiányoznak (konkrétan semmi nem jár hozzá - se kábel, se számla, se doboz, se papírok)? Egyik ismerősöm nagyon kínálja nekem, de azt mondja én mondjak árat. Ha nem is veszem meg, azért kíváncsi lennék mennyit érhet.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
HuMarc
veterán
válasz szcsaba1994 #5496 üzenetére
Sony Xperia E: 5 - 10 000 Ft
Galaxy Young: 5 - 10 000 Ft
Galaxy Mini: 5 - 10 000 Ft
Xperia X8: 5 - 10 000 Ft
Motorola Moto X: 75 000 Ft
iPhone 6 Plus 128 GB (seo: 6+): 240 - 250 000 Ft
iPhone 5S 16 GB (seo: i5S): 95 - 100 000 Ft
Szerk.: Áááá, ilyen nincs, pedig ki is akartam írni, hogy elkezdtem írni őket. Na mindegy, van ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Xperia E: 10-12K
Xperia X10 mini pro: 10KGalaxy Young: 6-8K
Galaxy Mini: 6K
Xperia X8: 5KMoto X (XT1058): 60K
iPhone 6 (128GB): 235K hirdetném meg.
iPhone 5S: 95-100K
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest