Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Beárazást kérnék az alábbi telefonra:
- Huawei P9 Lite VNS-L21 (nem Dual Sim-es)
- Sajnos az alján kicsit összekarcolódott, de annyira nem vészes
- Telekomnál vásároltam a készüléket, de független
- 3 hónapos, tehát 21 hónap garancia van rá
- Minden gyári tartozéka megvan (doboz, töltő, sim tű, headset), és adok hozzá egy fa és egy vászon tokotElőre is köszi!
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy beárazást kérni egy Alcatel idol 3 5.5-ös kártyafüggetlen mobiltelefonra,ami szép állapotú,garanciális,és dobozos,össz tartozékos (a füles nincs hozzá).
Előre is megköszönőmémNAGYPAPA
-
mbalint987
aktív tag
Sziasztok!
3 éves Xperia SP típusú telefonomért mennyi a reális ár, amit kérhetek? A telefon T függő, a kijelzőzőjén 2,5 évig fólia volt, az utóbbi fél évben nem, viszont attól függetlenül nem karcos. A keret/kijelző sértetlen, a hátlap zsebkopott, de olcsón cserélhető. Ajándékba adok hozzá még 3 fóliát is ingyen. Az eredeti töltőfejét és egy 2 méteres Belkin típusú adatkábelt adok hozzá, garancia nincs már rá.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
A guru
addikt
Sziasztok! Beárazást kérnék egy Samsung Galaxy S6 edge+-ra 9 hónapos 2év bolti garanciával szép állapotban dobozával minden gyári tartozékkal plusz 2 gyári tokkal adnám. 120-130-ra gondoltam. Reális?
-
Balázs1986
addikt
Sziasztok! A következő telefonról szeretnék egy árajánlatot kérni:
LG G3 (D855) szürke, 2Gb RAM, 16Gb belső tárhely. Ezeket adnám vele:
- gyári töltő + kábel
- vezeték nélküli töltő (nem gyári)
- gyári hátlap
- gyári hátlapot helyére való, NFC-s és wireless charcing-os quick circle tok (gyári)
- bontatlan üvegfólia későbbre
- szilikon tok arra az esetre, ha nem a quick circle tok lenne használva (barnás-áttetsző, passzol a hátlaphoz)
- gyári doboz és papírok (bár már nem garanciás)Pro:
- kb egy éve garanciában cserélték a kijelzőt, már nem az első szériás sárgulós van benne
- üvegfóliával védve az első perctől, most is van rajta, úgyhogy biztos nem karcos
- a hőelvezetését javítottam thermal tape-pel kb egy éve, rengeteget javult a hőelvezetés a gyári megoldáshoz képest (lehet ezért sem sárgul az új kijelző?)
- a régi, kopott usb aljzat cserélve lett szervizben, az új pár napos, nagyon feszes
- az akksi is jóKontra:
- rojtosodik kicsit a QC tok szövet borítása a széleken
- sokat tartottam zsebben kulcsok közt, így a telefon felső élén vannak emiatt apró karcok-benyomódásokElőre is köszönöm!
-
Ármester
Sony Xperia L: 15-20K
Samsung Galaxy S5: 50K
iPhone 5S 16GB: 55-60K
iPhone 7 Plus 256GB: Független új ára 377900Ft. Én 350000Ft tenném fel. Sőt lehet, hogy ennél még többért is el lehet majd adni a köszönhető készlethiány miatt.
iPhone 6 64GB: 120-125K
Apple Watch Sport 42 mm ÚJ: 85K
Sony Xperia Z2: 40-45K
-
Ujvaridaniel
csendes tag
Sziasztok egy árazást szeretnék kérni:
készülék : sony xperia z2
t-mobileminden gyári tartozéka + szilikon tok
gari: kipróbálási
használt
szin: feketemelléklet vagy valamibe, hogy kezdődő érintókijelző hibás (kb 35e a javitás)
karcmentes, hibátlan akksival
Tartozék: töltő fülhallgató doboz -
Bence008
tag
Üdv,
Szeretnék érdeklőni, mennyit kaphatnék ezekért:
-Apple iPhone 6 64 GB, Telekom függő, karcmentes, minden tarzokéka megvan, 1 év 10 hónapos, garancia nincs rá
-Apple Watch Sport 42 mm, 1st gen, garanciában fődarabcserélt, új készülék, még fóliázva van, azonban a tartozékok használtak. 3 nap garancia maradt rajta.Köszi!
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Apple iphone 7 Plus 256Gb mennyiért lesz eladható Telekomosan.
Köszi előre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy kb mennyit ér egy iphone 5s 16gb gold telekom függő, használai pici karcokkal(kijelzőjén nincs karc). 2 éves.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék beárasztatni egy dobozos,össz tartozékos,használt állapotú,de nem leharcolt,Samsung Galaxy S5 Gold színű mobiltelefonom,amire garancia sajnos nincsen.
Válaszokat előre is megköszönném.NAGYPAPA
-
KEViN007
tag
Köszönöm az előző beárazást! Lenne egy kicsit régebbi telefon is:
Sony Xperia L (C2105), fekete
- jó állapotú (karcmentes), szintén tokban volt használva kijelzővédő fóliával
- töltő, USB kábel, headset
- kártyafüggetlen
- 2 év 2 hónapos készülék[ Szerkesztve ]
-
Ármester
iPhone 6S 16GB független: 150K
Samsung Galaxy S3: állapotát figyelembe véve 17K
Honor 4C: 35-40K
-
KEViN007
tag
Sziasztok! Beárazást szeretnék kérni a következő telefonra:
Honor 4C, Dual SIM, arany színű (Gyártói cikkszám: CHM-U01)
- gyári állapotú átlátszó szilikon tokban volt használva, kijelzővédő fóliával
- töltő, USB kábel
- kártyafüggetlen
- másfél év gyártói garanciaKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Lucky77
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék beárazást kérni az alábbi telefonra:
Samsung Galaxy S3 I9300
T-mobil függő
Jelenleg Android 4.4.4 Cyanogen Mod fut rajta
A bal alsó sarkában az érintőgombon széltől szélig található egy repedés (működését nem befolyásolja) illetve a jobb felső sarkában egy repedés (érzékelőkbe, front kamerába nem ér bele).
A telefon színe szürke, a kerete igen csúnyán kopott
A hátlap sötétkék telefonra való, 2 repedés található rajta.
Vadonat új gyári akkumulátor van benne.
Működésével egyébként nincs probléma.
Doboza, papírjai, eredeti fülese megvan, töltő nincs.
+ Ajándék fekete szilikon tok és 2GB memóriakártyaÍgy kb. mennyi a reális ár amiért el lehetne adni ?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném kérni a segítségeteket beárazásban.
- iPhone 6S 16Gb MKQJ2 (fekete)
- 2015.10.09-én premierkor Media Marktban vásárolt Garancia Plusz GOLD 1év biztosítással
- független
- vétel óta üvegfóliával van ellátva ill. eredeti Apple tokban tartva
- karcmentes, újszerű
- minden tartozék jár hozzá (füles csak kipróbálva volt)Köszi
-
veterán
szintén
hanyas vagy, te disznó?
-
HuMarc
veterán
Apple iPhone 5S 16GB: Jó árban adod, 60 - 65 000 Ft reális
Xiaomi Mi3 16 GB: ~35 000 Ft
LG G4 (+ extrák): 85 - 90 000 Ft-ot ér, kérdés, hogy ennyiért el tudod-e adni. Én a helyedben inkább 75 - 80 000 Ft körül próbálkoznék, ha meg akarsz tőle szabadulni, nem csak árulni kívánod.
Sony Xperia Z1 Compact HIBÁS: A felső határ azt gondolom, 20 000 Ft
Lenovo Vibe Shot Z90: 55 - 60 000 Ft reális érte.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Vibe Shot z90-es,fehér színű,dobozos,szép állapotú garanciális(GSM bolti),kb 1 hónapos telefont mennyiért lehetne eladni.
A válaszokat előre is megköszönném.NAGYPAPA
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy egy kamera hibás Sony z1 compact mennyit érhet / más baja nincs/?
Kissé karcos sajnos, de törve nincs. -
TothTomi99
csendes tag
Üdv!
Körülbelül mennyiért lehetne eladni egy teljesen új, használatlan, bontatlan LG G4 készüléket? Kártyafüggetlen, 1 év garancia van rá. Minden gyári tartozék meg van hozzá, tehát fülhallgató, töltő, kábel, mivel még ki sem bontottam a dobozt, valamint egy használt Verus Verge tokot is adnék mellé. ( http://www.log-on.hu/verus-lg-g4-verge-hatlap-tok-arany ). Ha odaadnék mellé egy 32 vagy 64 gb-os Samsung Evo+ SD kártyát, az mennyivel dobna az árán?
Előre is köszönöm a válaszokat.
TT
-
veterán
sziasztok,
xiaomi mi3 16 gb fekete , független, gari már nincs. viszont a garanciaidő végén kapott új házat és új kijelzőt a hivatalos szervizben. azóta ki se vettem a csomagjából. töltő van hozzá, meg talán doboz. mit érhet?
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Víz Elek
senior tag
válasz McNamara #6570 üzenetére
Köszönöm a véleményed.
Felraktam hirdetésbe, de ilyen 45 meg 50 ezres ajánlatokat kapok, amit én édes kevésnek tartok..
Megnéztem az A5 2016-os modell árát, az jó állapotban, gyári prémium garanciával 70-80 körül mozog.Ezért is gondoltam, hátha megéri a cserét, pláne, hogy a mai napon bemutatták a 7-et, azt kb. hónap végén elkezdik forgalmazni hazánkban, gondolom azért az odafog vágni a korábbi generáció árainak.
Tényleg, ha már itt tartunk, akkor mennyire becsülnétek ezt az iPhone 5s-t?
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
Ármester
Samsung I8262: 20-25K van a jelenlegi ára.
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy gyárilag független, jó állapotban lévő nem garanciás iPhone 5s-t megéri elcserélni egy gyárilag független, még másfél évig Samsung garanciás Samsung Galaxy A5 (2016)-ra?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
Janou
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy mennyit érhet most egy Samsung I8262 dual simes telefon dobozával, tartozékaival együtt.
Köszönöm!!!
Janou
-
HuMarc
veterán
válasz -Faceless- #6557 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 2 2/16: 35 - 40 000 Ft
Huawei Ascend Mate 7: 80 - 85 000 Ft
Huawei P7: ~35 000 Ft
HTC Desire 626: 30 - 35 000 Ft
galaxys80 Ide is írhatod nyugodtan, megpróbálom beárazni legjobb tudásom szerint.
ZTE v5 Red Bull: ~40 000 Ft
Samsung Galaxy S7 Olympic Edition: Őszintén szólva nem tudom. Limitált szériás, így akár nagyon sokat is érhet. Én a helyedben nem a szokásos S7 Edge árfolyamon hirdetném meg. Mondjuk Mo.-n nem biztos, hogy sokkal drágábban el tudod adni. Ezen még gondolkodom egy kicsit.
Sony Xperia Z3 Compact: 50 - 55 000 Ft
Samsung Galaxy S3: 25 - 30 000 Ft
-
Janou
őstag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy a hirdetésemben megadott ár, egyezik-e a telefon valós értékével. Előre is köszönöm!!!
-
levente222
tag
Sziasztok!
Egy fehér Sony Xperia Z3 compactot ami teljesen hibátlan és jövő év áprilisig garanciás, mennyiért lehetne eladni? Doboz tartozékok papírok megvannak. Köszi előre isSamsung Galaxy S8+
-
Frost82
tag
Sziasztok!
Beárazást szeretnék kérni erre a készülékre:
A készülék pontos típusa: Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition
-új, bontatlan
-töltő (gyors), füles (mikrofonos, füldugós), USB connector, cipzáros egyedi "szütyő"
-független
-Samsung garancia (Rióban Samsung által hivatalosan kitöltött garancialevél)Itthon nem kapható. 2016 db "megvásárolható" példányt gyártottak, többit Rióban osztották ki az olimpikonok között.
Köszönöm előre is -
breakout123
aktív tag
Szeretnék én is kérni egy beárazást. Van egy ZTE v5 Red Bull típusú telefonom, 2/8Gb-os változatban. A készülék teljesen újszerú, hibátlan. Van hozzá egy plusz kék hátlapom is. Szerintetek mennyit kaphatnék érte?
Origin: malysztor
-
galaxys80
veterán
Van, olyan beárazós topik ami foglakozik GPS-el is?
Nincs, de már foglalkoztat a gondolat, hogy kellene. - jim bcs
[ Módosította: jim bcs ]
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Két telefon árazásában szeretnék szakértői véleményt kérni.
Az egyik:
Huawei P7 (2GB RAM, 16GB ROM) független, 2 éves, hibátlan, karcmentes, megbecsült állapotban lévő, minden gyári tartozékával együttA másik:
HTC Desire 626 (2GB RAM, 16GB ROM verzió) független, 4 hónapos, karcmentes, hibátlan állapotban, minden gyári tartozékával együtt.
A segítséget előre is köszönöm!OnePlus 12
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Árazást szeretnék kérni
Huawei Ascend Mate7 16GB
Null perces készülék, 10 hó garival, szolgáltató független.Előre is köszönöm!
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Árazást szeretnék kérni
Redmi note 2 2/16-os (fekete)
Magyar garanciális, eustockból, hátlapon pár karc van, de ezt kivéve teljesen új állapotban. Most kaptam vissza gariztatásból bevizsgáltan nincs hibája. Minden létező papírral, dobozzal, szervízes jegyzőkönyvvel, iPaky hybrid tokkal, és még garanciális 17/03-ig.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Elnézést, amiért kicsit szünetelt az árazás
Samsung Galaxy A3 2016: 55 - 60 000 Ft
HTC Desire 530: 35 - 40 000 Ft reális lehet.
Sony Xperia T3: 30 - 35 000 Ft
Honor 7: ~75 000 Ft
Apple iPhone 5 16 GB hibás: Kérdés, hogy mit jelent, hogy foltos a kijelző. Ez vajon típushiba, vagy beázott, esetleg hő hatására foltosodott be, lehet-e más gondja is a telefonnak? A telefon értéke így elég keveset ér. Legfeljebb 20 000 Ft-ot, de inkább 15 000 Ft környékén reális.
-
@Csabi@
csendes tag
Üdv!
I5 hibátlanul működik azonban a kijelzője befoltosodott.
Független 16gb. Mennyit érhet? -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Készülék: Honor 7
Szolgáltató: független
Tartozék: doboz, töltő, 5-6 tok, 2 db tempered glass fólia (egyik rajta van)
Garancia: 2017. novemberig
Állapot: hibátlan
Szìn: szürke[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Sziasztok, a következőre kérnék beárazást:
Készülék: Xperia T3
Szolgáltató: Telekom
Tartozék: Doboz, Adatkábel, Töltőfej + flip cover (egyik sarkán kis törés)
Garancia: gyári gari 2016. november közepéig (nem emlékszem most pontosan)
Állapot: használt, de hibátlan, kijelzővédő fóliával használva
Szìn: FeketeKöszönöm
-
tLK^
csendes tag
Sziasztok. Ezeket szeretném beáraztatni.
Készülék: Samsung Galaxy A3 2016
Szolgáltató: T-Mobil
Tartozék: Doboz, Adatkábel, Töltőfej, Fülhallgató,
Garancia: 1 év
Állapot: Új
Szìn: FeketeKészülék: HTC Desire 530
Szolgáltató: Független
Tartozék: Doboz, Adatkábel, Töltőfej, Fülhallgató,
Garancia: 1 év
Állapot: Új
Szìn: Sötét szürkeElőre is köszönöm: tLK
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Van egy Meizu Pro 5 64/4 Gb telefonom.
Februárban jött meg , Aliexpress-ről vásároltam.
Doboza megvan minden hozzávalóval ,kivéve a fülese.
Milyen áron lehetne eladni ? Ebay-en 90-95k között mozog.
Hardveraprón mi lenne a reális ár érte amit elkérhetek ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
HuMarc
veterán
válasz mclaren777 #6545 üzenetére
Sony Ericsson K300i: 2 - 3000 Ft, de valószínűleg eladhatatlan
Sony Ercisson K750i: legfeljebb 5000 Ft, de az állapottól (mennyire koszos, joystick működik-e) is függ. Ez mondjuk mindegyik itt felsorolt készülékre igaz, csak K750i-m nekem is volt...
Samsung Galaxy 3: ~5000 Ft, de valószínűleg eladhatatlan
Motorola Defy: 5 - 10 000 Ft
Sajnos nem hiszem, hogy bármelyik készülék nagy érdeklődést generálna, kivéve, ha van valamilyen különleges attribútuma. Pl. ha valamelyik bontatlan gyári csomagolású, az megdobná az értékét.
Sony Xperia Z Ultra: Most akkor van rajta egy hajszálrepedés ÉS nem működik az érintő, vagy pontosan mi a hibajelenség? A készülék egyébként javítható, és talán még hibásan is eladható, szóval ki nem dobnám. Hibásan kb. 20 - 25 000 Ft-ot ér (figyelembe véve a javítás költségét).
LG L90: 18 - 20 000 Ft-ot ér.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Lg L90, független, kb 2 éves, garancia már nincs.
Végig tokban tartva (ablakos smart tok).
Tokkal, gyári dobozával mennyit érhet?
(Töltő nem jár hozzá)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Van egy érintőhibás (hajszálrepedéses) Sony Xperia Z Ultrám, értelemszerűen nem garis, és a doboza/tartozékai sincsenek már meg.
Mennyiért lenne érdemes meghirdetni, vagy offoljam a kukába? -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Mennyit ér most:
Sony Ericsson K300i
Sony Ericsson K750i
Samsung Galaxy 3
Motorola Defy -
HuMarc
veterán
válasz Create. #6543 üzenetére
Samsung Galaxy S3 hibás: Hibás készülékek árára nem mindig lehet pontos becslést adni, főleg régi és hibás készülékekére. Igazából a keresleten múlik minden. Egy használt, de hibátlan S3 sem ér már többet 30 000 Ft-nál. Én mindkettőt legfeljebb 15 000 Ft körül hirdetném.
Sony Xperia Z5 Compact: Látom, már fel is tetted 110k-ért. Ez szerintem egy teljesen jutányos ár egy ilyen készülékért, sajnos ennyiért mégsem valószínű, hogy sikerül eladni, tekintve, hogy bizonyos boltokban ennél párezerrel olcsóbban is meg lehet kapni, és azzal, hogy te kibontottad és bekapcsoltad a készüléket, az máris vesztett az értékéből (ugyanúgy, ahogy az autóknál, amint kihajtasz a szalon kapuján az autóval, 20%-ot buksz azonnal). A helyedben 100 000 Ft körül próbálkoznék.
Apple iPhone 6 16GB: ~120 000 Ft
Huawei P7: 35 - 40 000 Ft
-
addikt
Sziasztok! Beáraznátok a Huawei p7 fehér, kártyafüggetlen telefonom, garancia már nincs rá, egy kis ütődés van az egyik sarkán, meg pár kisebb az oldalán (nem igazán vészes egyik sérülés se), papírosok, doboz, tartozékok mind megvannak
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Kitölteném az alábbi kérdéssort, illetve a segítségeteket szeretném kérni.
A készülék pontos típusa (típusszáma is!), Iphone 6 16GB Space Gray
-állapota: Refurbished, újnak is mondható, gyári fólia sincs róla lehúzva.
-tartozékai: doboz, töltő, papírok, füles.
-függősége (ha van): kártyafüggetlen.
-garancia (van/nincs). 2016.11.01-ig garis.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
GangBAng^
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy árazást kérni Sony Xperia Z5 Compactra. Telekomnál garanciában cserélték, a garancia mai naptól él 2016.08.16. -tól 2 évig. Minden tartozékával, a gyári fóliákat nem szedtem le, csak bekapcsoltam kipróbálâsra. Előre is köszi a választ!
Üdv,
Gergő[ Szerkesztve ]
GangBAng^
-
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv, Mennyit adhatok egy
-Alaplap hibás i9300-ért, szép külső állapotban
-Törött kijelzős, kijelzőhalott i9300-ért?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
M1lkaa
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbíra kérek egy árat:
xiaomi redmi hm s1 dual sim
Kb 2 éves karcmentes, tokban tartott, vigyázva volt rá. Csak a telefon, egyéb tartozék nincsen meg. Töltőt tudok adni, ha kell.
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
A Pepsi-s nyereményjátékon nyertem egy Samsung Galaxy S7-et. (még nem hozta futár, nincs nálam még)
Mennyit érhet bontatlanul, teljesen újonnan?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
i_adam
csendes tag
válasz McNamara #6532 üzenetére
Sziasztok!
iPhone 6 Plus gold (sima, nem S) 128GB (30-as függő), 1 hónapos telefont mennyiért lehetne eladni, ha azt szeretném, hogy gyorsan elkeljen?
Állapota olyan, mint az újé, végig tok+üvegfólia volt rajta. Minden tartozéka megvan + 3000 Ft-os tok és üvegfólia is jár hozzá. 1 év garancia van rá.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
iPhone 4S 16Gb (wifi problémás): Max 20K
Samsung Galaxy ACE 4: 18K
-
aktív tag
Sziasztok.
Samsung Galaxy Ace 4 karcmentes fóliázott, fehér színű, független, 1 éves telefont mennyiért tudnám eladni?
Köszönöm. -
Virag_VJY
újonc
Sziasztok! Szeretném eladni a következő telót, mennyit érhet:
IPhone 4s 16GB (Tmobile függő, Fekete)
Szép állapotú, végig tokban hordott
WIFI-vel vannak problémák(néha nem elérhető a gomb)
Akkumlátor közepesen működikKöszi előre is,
Virág -
Ármester
válasz Viktor0610 #6527 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Ilyenkor célszerű alkatrésznek eladni, mert csak többet költ rá az ember
-
MODERÁTOR
-
Ármester
ASUS ZenFone 2: 60-65K
ZTE V5: kijelző hiba miatt 15-17K mondanék
Sony Xperia SP: ha el szeretnéd adni 20k többért ne tedd fel.
Xiaomi Redmi Note 2: 40-50K
Sony Xperia Z2: 40K
iPhone 5S 16GB: 60K
-
amnezia4900
csendes tag
Sziasztok. Kérnék egy gyors árazást ha lehet
Apple Iphone 5S.
16GB-os.
Space Gray.
10/9,5-es állapot.
Természetesen használatból adódó micro karcol vannak a hátlapon.
Kereten 1-2 pici nyoma van a használatnak de szerintem GYÖNYÖRŰ a telefon.
Minden gyári tartozékával: doboz,töltő,adatkábel,sim tű,használati útmutató. -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Szeretném beáraztatni telefonomat:
Sony Xperia Z2 D6503
-2 GB RAM/ 16 GB ROM
-független
-2016.10.27-ig garis
-Fekete színűSIM-oldalajtó csere alatt áll, más problémája nincs, kijelző és hátlap karcmentes. Fóliázva, szilikon tokban tartva. Tartozékok: töltő, mágneses töltő (nem használtam), papírok, doboz
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Benir8
senior tag
Sziasztok! Árazást szeretnék kérni!
Xiaomi Redmi Note 2 (nem prime verziós, 2/16)
-jó állapotban van, egy Nillkin üvegfóliával van védve és egy ütés álló tokkal
-van hozzá töltő, gyári doboz
-kártyafüggetlen
-garanciás októberigElőre is köszönöm a válasz!
-
Pankiii
tag
Hali!
Eladnám Sony Xperia SP telefonom C5303. Van rá még szeptemberig garancia is. Telenornál vásárolt, KÁRTYAFÜGGETLEN. Hibátlan, karcmentes, végig tokban, fóliával védett. Minden gyári töltő, papír, doboz jack stb járna hozzá minden patika, még a doboz is hibátlan Egyedül nyomógomb beragatd, azt szervizelték.
25-30 k-t megérne? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Volna egy ZTE V5 (2/8) készülékem. Frissen cserélt bekapcsológombbal, a kijelzőn van egy alig látható világos folt.
Mennyit érhet?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a telefonom?
ASUS ZE551ML ZenFone 2 4/32GB szürke hibátlan karcmentes gyári dobozával minden tartozékkal van hozzá új bontatlan dobos ASUS PowerBank 10050mAh-om gyári eredeti ASUS ZenFone 2 View Flip Cover Deluxe van rajta. 2016.01.19-án lett vásárolva az Iponba 2 éves garanciával.
Előre is köszönöm!
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
HuMarc
veterán
válasz TheShow #6511 üzenetére
Apple iPhone 5S 32 GB: Itt is azt tudom mondani, amit eggyel fentebb: nem vagyok jós, nem tudom, mi lesz szeptemberben. Az 5S még nem olyan régi, valószínűleg valamennyit fog esni az ára szeptemberben, de hogy mennyit, arról nem tudok mit mondani. Az iPhone-ok alapvetően elég értékálló telefonok, egy 33 GB-s 5S most úgy ~75 000 Ft-ot ér, és előreláthatólag kb. augusztus végéig tudja tartani ezt az árat.
-
HuMarc
veterán
Samsung Galaxy S4 Active TÖRÖTT: Hibátlan darabokat kapni 40 000 Ft körül, így a törött értéke olyan 25 000 Ft lehet. De hibás készülékek árát viszonylag nehéz becsülni.
Oneplus One: Nagyon nehéz megmondani, hogy mi lesz, hiszen minden készülék értéke egyedi módon csökken. Például valószínű, hogy a Oneplus 4 megjelenésekor zuhanni fog valamennyit a Oneplus One ára, de ez sem biztos. Ami biztos, az az, hogy ha most adod el, többet kapsz érte, mint amit akkor fogsz kapni, csak éppen az a kérdés, hogy ha most eladod és 3-at veszel, nem 4-et, akkor mit akarsz csinálni, mikor kijön a 4: eladni a 3-at és 4-re cserélni, vagy átugrani a 4-et és majd később váltani. Tehát mindez rajtad múlik, és azon, mit akarsz csinálni később. Ha most hirdeted meg, akkor azt úgy ~55 000 Ft-os áron tedd.
LG G2: ~40 000 Ft
ZTE nubia Z5S mini: Őszintén szólva fogalmam sincs, a specifikációk alapján úgy 35 - 40 000 Ft-ra saccolnám, de nem igazán van mihez hasonlítani, hiszen egyetlen másik ilyen készüléket nem találtam a használtpiacon.
-
janakbacsi
őstag
zte nubia z5s mini árát szeretném megtudni.
köszönöm."You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nem tudom belőni az LG G2-m árát, elég változó. Ebben kérnék segitséget:LG G2 D802 16GB fekete
4. hóban járt le a 2 éves garanciája
Kijelző hibátlan és karcmentes, üvegfóliával ellátva.
A gyári töltő, füles és usb kábel mind meghaltak, egy Rock usb kábelt, és egy 2Amperes Samsung töltőt adok hozzá. Dobozában.Állapota nagyon jó, sarkai épek, a hátlap szélein ahol a tok felmegy egy kicsit meglátszik.
Spiegen Slim armor, Nekada tok és gyári tok jár hozzá.
Telenor függő, letiltva nem lesz, lejárt a 2 év.
Köszönöm
-
Ozsi009
tag
válasz Ozsi009 #6510 üzenetére
Illetve az lenne a kérdésem, hogy kb. milyen mértékben értéktelenedik el a telefon?
Két variáción gondolkodok: Eladom mostanában és veszek helyette Oneplus 3-at vagy megvárom a Oneplus 4-et és akkor adom el. Tudom hogy ezt nehéz megmondani, de tanácstalan vagyok hogy hogyan járnék jobban, mert a telefontól nem minden áron akarok megválni mivel elégedett vagyok vele. Csak minél kisebb befektetéssel szeretnék telefont cserélni mielőtt eladhatatlan lesz.Köszi!!
-
tag
Sziasztok,
A következő telefon árazásában szeretnék segítséget kérni:
- iPhone 5S space gray
- 32 GB
- 13 hónapos
- kártyafüggetlen
- apple4you.hu vásárlás
- karcmentes, hibátlan állapot
- összes gyári tartozék és csomagolás
- no JBIlletve az érdekelne még, hogy a most aktuális értéke mennyit változhat szeptemberre, amikor piacra kerül az új generáció?
Elképzelhető, hogy cserélnék, és azt számolgatom, mivel járhatok jobban:
- használjam még ezt a telefont, és egyből erről váltsak, váltás után adjam el (jól gondolom, hogy tovább csökken az értéke, ha kijön az újabb generáció?)
- adjam el most, mert most jobb árat kaphatok érte, mint szeptemberben, és szeptemberig húzzam ki valami átmeneti megoldással?
Tudtok erre most valami közelítőt mondani az elmúlt generációváltások tapasztalatai alapján? Vagy már nem friss generáció, és keveset ér, nincs nagyságrendi különbség a mostani és az esetleges szeptemberi ár között?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
TheShow -
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Oneplus One telefonom adnám el. Egyszer ejtettem le kavicsos talajra, ott pont arra a részre esett ahol a gyári flip tok nem védte, így a krómozott felületen van pár ütésnyom. Edzett üveg kijelzővédő van rajta, az meg van repedve, de az kijelzőnek semmi baja, kindent rendesen érzékel.
A telefonról:
64gb-os Sandstone black, minden gyári tartozékkal, + 2 fólia , +2 tok (kék,fekete). Minden kiegészítő gyári, oneplustól rendeltem.
A telefont eustock-tól rendeltem 2015 október elején, így még garanciás (pontosan nem tudom meddig, nem vagyok otthon).Minden működik a telefonon.
Kb mennyiért lehetne eladni?
-
asci
tag
Sziasztok,
Mennyiért tudnám eladni Samsung S4 Active telefonomat enyhén törött kijelzővel:
A valóságban nem annyira zavaró, mint a képen.
- a felső sávon (ahol van az óra) érintést nem érzékel
- előlapi kamera nem használható a repedés miatt
- rootolt és Cyanogenmod van rajta, stabil
- akksi rendben van
- kiegészítő nincs hozzá, esetleg a dobozát előkeríthetem[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Samsung Galaxy A5: 45-50K
Microsoft Lumia 640XL: 35-40K
Sony Xperia Z3 Compact: 50-55K
Sonx Xperia P: 15-20K
Xiaomi Redmi 2 Pro: 25-30K
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Xiaomi Redmi 2 Pro, oktober kozepeig garis (a Wayteqhez), ujszeru, hibatlan allapot. Dobozaban, toltojevel. Mennyi?Koszi elore is.
-
Tekse23
csendes tag
szeretnék árat kérni a alábbi telefonra:
Sonx Xperia P (LT22i)
független
tartozékai: töltő+adatkábel+ 1 műanyag tok
alábbi linken képek róla:[link] -
rgeorge
addikt
Kérnék egy árat erre: Sony Xperia Z3 Compact, Telenor-függő (tehermentes), fekete, 2016.11-ig garanciális, frissen garanciában cserélt kijelző. Köszönöm!
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Bohir
tag
Sziasztok
Samsung Galaxy A5, 2017 augusztusig garanciás, sérülésmentes, vodafone függő
Microsoft Lumia 640XL, 2020 júliusig garanciás, sérülésmentes, kártyafüggetlenEzekre kérnék beárazást.
-
HuMarc
veterán
Ennek a kérdésnek inkább a Melyik okostelefont vegyem? topicban lenne a helye, de azért megpróbálok válaszolni rá: A Huawei P7 mellett szóló érvek: nagyobb ppi, újabb a telefon, frissebb szoftver, jobb kamerák (elő- és hátlapi), erősebb HW. Ugyanakkor a Huawei P7 nagyobb, mint a P6, a méretet viszont a saját preferenciáid alapján lehet csak pozitív vagy negatív jellemzőként kezelni. Összességében szerintem megéri a felárat, de neked kell eldöntened.
-
-KP-
addikt
Üdv,
lenne lehetőségem egy huawei p6 vételére 18-ért, vagy egy p7 vételére 30ért. megéri a p7 a felárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest