Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
Hali,
Szerintem attól hogy kompakt, még nem feltétlen gagyi és nem is igénytelen, akinek az van.
(Gagyik inkább azok, amik alapvetően webcam-ek, csak fényképezőgép kinézetük van és egy kevés belső memóriájuk.)
Persze kompakt gép inkább tényleg csak utazáshoz való, de oda talán még jobb is, mint egy nagy profi cucc - könnyebb, kisebb és ha netalán valami baj éri, akkor nem egy havi fizud bánja.
Nekem pl. Nikon Coolpix2200 van, ami tulajdonképp ősleletnek számit manapság, de amire én használom (szintén utazáshoz és kisebb-nagyobb családi bulikhoz) arra jó.
Hogy melyik gyártó melyik modellje, arra csak annyit mondanék hogy:
- _nekem_ a Nikon nagyon bevált, legközelebb is azt veszek majd (előbb utóbb akarok venni egy eggyel profibb gépet)
- alapvetően itt is igaz, hogy cipőt a cipőboltból: olyan gyártótól, amelyik már analóg gépeket is csinál régóta (ezért vettem Nikont) kevés eséllyel fogsz vackot kapniBandi
-
kicsitomi88
őstag
-
ISZOLE
senior tag
A CP-510 egy hőszublimációs nyomtató, a belevaló papírt a tonerrel együtt árulják, a kazetta pont annyi képre való festékszalagot tartalmaz mint ahány papírt kapsz. Külön szerintem esélytelen.
(Csak belevaló papírt használj mert a tintasugarasokba valót magáraolvasztja a mechanika és dobhatod ki az egészet.)Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
cellpeti
nagyúr
Ha 50k, akkor az itt leírtak alapján, akkor a testvére Canon PowerShot SX130 IS
Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- EAFC 25
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest