Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

Sziasztok!

Kiestem kissé a tápos körforgásból, viszont szükségem volna némi iránymutatásra. Szóval, adott volna az adatlapomon lévő gép (ami lehet idővel lecserélődik egy AMD-s rendszerre, előbb Athlon II-re, majd idővel Phenomra, és esetlegesen megy bele erősebb videókártya. plusz talán SSD is, de az fogyasztás szempontjából kb. mindegy.). És táp kéne...a mostani már nem az igazi. De az lesz majd, átkondizás után, mehet tartaléknak :K

Több jelöltet is kinéztem, a lényeg számomra az ár mellett a viszonylagos halkság, Seasonic az, ami most van, és ahhoz viszonyítva keresnék nem sokkal hangosabbat :D A jelöltek:
    - Chieftec GPS-400A: itt azt nem tudom, hogy milyen belsővel van szerelve? Abból a szempontból, hogy kváziszinuszos UPS-sel mennyire szeretnék egymást, mert lehet valamikor az is lenne...és nem lenne jó, ha úgy rühellné a kvázisakat, mint az AA-s Chieftec.
    - Chieftec CTG-450-80PB: az itt ajánlott nagy kedvenc mostanában :) Meglepő volt, hogy 450-es létére csak 350W-ot ad le 12V-on...
    - FSP 400-60APN: a másik nagy kedvenc...2x17A-t találtam kombinált 12V-ra, ez papíron 408W-ra jönne ki, namármost ez nem igazán jó :D De gondolom a 350-et vagy e körülit ez is tudná. Kérdéses a hangja.

Még valami, ha számít: felső tápos ház lakója lenne.

Árban az FSP lenne a legjobb, utána a CTG, majd a GPS. Melyik lenne szerintetek a legjobb választás? :R

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák