Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni mert sos kellene egy tanács, kb 1,5 óra van telefonvásárlásig..
A lényeg:
Édesanyám szeretne magának egy okostelefont, (Ez lesz neki az első) és nem igazán tudja mit akarna és én sem tudom mi a bestbuy abban az árkategóriában amiben keres. 30-35k körül szeretne venni és fontos, hogy ne legyen túl nagy, túl kerek és lehetőleg legyen jó a kamera az árhoz képest, fontos, hogy könnyű legyen és lehetőleg független, hipermarketekben is megvásárolható példány legyen. Leginkább telefonálásra használná és megtanulni kezelni egy okostelefont, nem játszana rajta egyáltalán egyedül a fotó ami fontos, hogy vállalható legyen.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
boff
senior tag
válasz s3nsitivity #85689 üzenetére
Köszönöm a választ!
A honor 4x tetszik, viszont 5,5" de talán meg tudom majd szokni. Esetleg más alternatíva 5" méretben?
A p8 lite-ról pont tegnap néztem tesztet és elég melegedősnek bizonyul, ez miatt letettem róla.(#85692) Ájvé
Megnéztem neten, nem rossz viszont külsőleg nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
Teszek egy utolsó próbát, hátha..
- Árkategória: 70000Ft
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg?: Függetlenül, újonnan gyártói garanciával
- Hosszú távra tervezem, minimum 2-3 év
- Mire használnád?: Netezés (4g), zenehallgatás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Wp-on kívül bármi jöhet.
- Milyen kialakítású telefont keresel?:Semmiképp ne legyen szögletes sarkú, edge to edge kijelző előny. (Vagy arra hasonlító) -
boff
senior tag
válasz Keil Walker #85645 üzenetére
Ez nekem is tetszene, Mo-n körülbelül mikor lehet majd kapni? Neten nem találtam nagyon infót. Meg kb. milyen árnövekedésre kell számolni?
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Ugyan az előző kérdésemre nem kaptam választ de úgy döntöttem, hogy emelem a vásárlásra szánt összeget és kinéztem magamnak egy LeTV Le One telefont és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire éri meg, van-e bármi rizikó vagy bármilyen hiba ami miatt nem érné meg megvenni. Tesztek alapján elég jónak tűnik viszont legalább 2 évre szeretném letudni a telefon témát. Előre is köszönöm a segítséget.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Körülbelül 50000ft-os kerettel szeretnék telefont, minimum 2 évre. Fontos, hogy szép legyen a kijelző, ne legyen túl vastag, legyen nagyobb mint 4" és jó hang chippel rendelkezzen. Mindenképp itthon szeretném megvenni itthoni garanciával, mert tavaly itt ajánlottak nekem egy telefont (Jiayu G2F), ami nagyon meg is érte viszont kb 3 hónapot tudtam használni, mert április közepe óta garanciális javítás alatt van és azóta se kaptam vissza és nem is tudni semmit, hogy mikor fogom, többek közt ezért is szeretnék egy új telefont, itthoni garanciával. Amit kinéztem az a Samsung galaxy ace 4 de a mai világba ahogy olvastam fontos, hogy 2gb ram legyen legalább meg stb.. Így meghallgatnám a véleményeket és előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza 1hsz-t se, mert nem igazán van időm sajnos, pedig megtenném.
Barátnőm szeretne új telefont venni és max 40k tud rászánni, a kínai csodák ingyen sem kellenének neki szóval csak itthon kapható készülékek jöhetnek szóba. Fontos, hogy legalább 4,5" legyen és max 5". Minimum 1 giga ram legyen benne és ne legyen problémás telefon illetve az akksi minimum 1 napot bírjon ki aktív használat mellett mert sokszor telefonon netezne. Amibe ma beleakadtunk telefon az a Lenovo a563 volt de az csak egy hirtelen felindulás de egész jónak tűnik viszont a kérdés, hogy ezek a feltételek mellett vagy csak úgy alapjáraton melyik a legjobb ár-érték arányú telefon amelyet bármikor a hazai piacon meg lehet vásárolni? Előre is nagyon szépen köszönjük a segítséget.
-
boff
senior tag
És a gigabyte telefonjairól mik a vélemények? Mert ha külföldről nem játszana a rendelés akkor ezt néztem még ki de tanácstalan vagyok igazából.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
20-30k között melyik telefon lenne a legjobb vétel? Sajnos nem lesz rá több így a xieomi redmi 1s nem fog összejönni így ebben az árkategóriába kéne nézelődnöm. Előre is köszi a segítséget!
-
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Nehéz választás előtt állok ezért kérnék egy kis segítséget. 50-60k körül melyik telefon érné meg a legjobban? HTC wildfire S-ről váltok tehát bármit veszek az nagy ugrás lesz. Ami fontos, hogy jól fotózzon, legalább 8gb belső tárhely, jó füles és 4"-tól nagyobb illetve előny ha IPS paneles de minimum legyen nagyon szép képe. Amiket kinéztem az a Samsung galaxy ace4, Alcatel one touch, Sony xperia M2 de bármi más szóba jöhet. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest