Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz cipofuzo87 #164773 üzenetére
Telefontípussal könnyebben menne.
Vagy pont az lenne a telefonválasztásod lényege, hogy ez könnyen menjen? 🤔Xiaomi 13T
-
kutga
nagyúr
válasz cipofuzo87 #164773 üzenetére
iOS úgy tudom minden alkalmazásnál megkérdi hogy küldhet-e értesítéseket.
Let the Zone take me if I am.
-
szs85
tag
válasz cipofuzo87 #166975 üzenetére
Esetleg ez? LINK
-
nfsu17
veterán
válasz cipofuzo87 #188050 üzenetére
Semmilyen új hivatalos.
Nothing Phone 2a betette a funkciót, egy hét sem kellett, már ki is vette.Használtan meg korábbi (2019, vagy előtti) xiaomi telefonok (oké, én sem gondoltam komolyan, hogy 2024-ben valaki vegyen egy 5 éves telefont csak a rögzítés miatt...aztán persze kinek mi a fontos).
Olyan Redmi/Poco/Xiaomi telefon (ezek már újak), amikre tehető indonéz/taiwan (van még ezen kívül valami?) ROM.
De ez nem úgy megy, hogy megveszed a telót, kiválasztod telepítéskor, hogy indonéz, azt jó lesz, kész is.
Bootloadert nyitni kell (majd vissza is lehet zárni utána, tehát google pay fizetés működik), majd feltenni a romot, izgulni, hogy közben ne fagyjon le a szgép, stb, mert akkor már lehet esélyesen lesz egy téglád...vagy legalábbis keresni kell szakit, hogy élessze újra.videó alapján (kb) ez [link]
Aki csinálta már, azok szerint 5-10 perc játék, semmi komoly, pár ilyen cikket/videót megnéz a user, aztán lehet az alapján követni. Mondjuk én sem vágtam még bele ebbe.És akkor még vannak, akik azt mondják, hogy play-ről is tudnak telepíteni "recording" appokat, de a hsz-uk után meg általában jön 15 másik, hogy "de hát nekem nem is megy".
Vagy esetleg valami ezeréves .apk app (true phone? acr phone?) felkutatása a neten, amiben még benne lehet a rögzítés lehetősége.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Eu-ban GDPR miatt ez tilos. Tehát vagy romot cserélsz (bármin) nem-eu-s romra, vagy pl Ukrajnából, Moldovából, Oroszországból, KÍNÁBÓL rendelsz/hozatsz telefont.
Esetleg olyan appok által, aminek be lehet hazudni hogy hol van ő,
de hátha jönnek itt tippek
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
vacs
veterán
Samsung csc fájl cserével, viszont ezután az nfc fizetés nem biztos hogy működni fog!
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs