Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz Pyro05 #80971 üzenetére
Arra vigyázz, hogy a hölgyek érzékenyek a kijelző minőségére. Ha régóta super amoleded használ az S3-al, és te beállítasz egy mezei ips-el vagy tft-vel, tuti, hogy a fejedhez vágja
A P7-nek és P8 Lite-nak szép a kijelzője, a Sony-k ips-e még az S3-hoz képest is gyenge.
Az A3-ba egy kicsit gyenge a hw, illetve kijelzőben is kisebb mint az S3.
Én S5-öt vennék, illetve ha kicsivel olcsóbban akarod megúszni, akkor P7 vagy P8 Lite. Nekem volt P7-em, minden hölgy ismerősömnek nagyon tetszett, formára, kijelzőre. Elöl 8 mp-s a kamera, szelfizhet is vele rendesen[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Pyro05
tag
válasz Pyro05 #80970 üzenetére
Az még lemaradt, hogy a telót sokat használja telefonálásra, rengeteget fotóz vele, neten mászkál és zenét hallgat. Sz'al összességében nagyon sokat nyüstöli a gépet.
Régóta Samsung mobilokat használ, de szerintem nem zárná ki a váltást sem, illetve mikor S III-ra tért át, nagyon bejött neki a nagy és szép kijelző. Remélem ezek még segítettek kicsit. Köszi!War. War never changes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest