-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Pillanatnyi az "anyagi" gondok. Már többször vettem részletre telefont, mely nem volt megterhelő. A Zuk ára pedig 2 héten belül kell+a B20 hiánya már több esetben zavaró volt. Evvan.
Akkor leírom én, amiket találtam éjjel olvasgatva: Honor 7, LG G4 (aksijától tartok... amúgy jó lenne), Nexus 5x 32 gb (már egy ideje 3 gb ramon élek, nem lenne a gyakorlatban visszalépés a 2 gb?), Huawei P8, Nexus 6p (elég kevés helyen van)
Samsung/Sony vonalról fogalmam sincs. Nem kis túlárazás jellemzi őket tudtommal...[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
jano_77
nagyúr
Megelőztél! Nem is értem, ezt a kolléga végig gondolta, hogy mit ír le?
(#99340) psg5: én azt nem értem, hogy miért nem gmail-es fiókodat használod a WP-on!? Én azt használtam és semmi gondom nem volt vele sosem. Így bármikor váltok telót a gmail-es névjegyek mindig meg lesznek és frissülnek rendesen. Én azt javaslom, hogy töltsd fel a névjegyeket a gamil-be, csak egyszer kell megcsinálni és rászánni az időt, de megéri mindenképp....szerintem.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával