-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ezekről a hazai viszonteladókról van valami lista amúgy? Múltkor kerestem google-ben és a Samsung oldalán is, de nem találtam... Gondolom a 3 szolgáltató, a ses store és a media markt biztos azok, de rajtuk kívül még kik tartoznak oda?
Hogy kicsit ON is legyek: szeretném lecserélni a Galaxy A8-amat (előtte S7-em volt, és alapvetően az A8-cal is elégedett lennék, csak az OIS hiánya nagyon érződik a képek készítésénél, az S7-es sokkal szebb képeket csinált). Jelenleg a telenornál 125k-ért van S8, és 155k-ért S9 (ha jól emlékszem az akciós árakra).
Az S8-nak jobban tetszik az ára, viszont az S9 csak egy évvel újabb, tovább fog valószínűleg frissítéseket kapni, talán többet bír screen time-ban, stb, tehát inkább az S9 irányába hajlok ( az S8-at olyan 90-100k környékén tartanám reális alternatívának a 155k-s S9-el szemben).
Viszont ami furcsa, hogy a telenor szerint náluk az S9 is csak single sim, ez lehetséges? A telekom pl. dual sim-est árul (legalábbis a webes leírásuk szerint). Illetve akkor jól tudom, hogy az összes kártyás telefont kérésre egyből függetlenítik?
Ami fontos, hogy ha az S9-et venném meg, azt szeretném 2 évig használni, illetve hogy legalább az S7 szintjét elérje a fotózás terén - esetleg érdemes lenne S10/S10e áresésre várni (viszont ott szerintem az S10e is normális helyen vásárolva leghamarabb bf környékén eshet be az S9 mostani árszintjére)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...