Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
4 éves Huawei P30 pro telefonom szeretném lecserélni. Van valami bestbuy ajánlat 200-230k árban?
- Árkategória. 200-230 k
- Használt vagy új? Lehetőleg új, de megfelelő garis használt is lehet.
- Hol vennéd meg? Alapvetően megfelelően megbízható webshopból, esetleg telekomtól a meglévő előfizetésemhez
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,hosszú távra a lehető legjobb ár/érték arányú lehetőséget
- Mire használnád? Leginkább netes alkalmazások, fényképezés, nagyon ritkán játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez teljesen mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez nem elsődleges szempont, a kompaktabb méretnek is meg van az előnye, mint a nagyobb kijelzőnek, ezt alárendelném a lehető legjobb lehetőségnek.Ilyen telefont, mint a P30 pro nem elszállt áron nem látok, ezt a fényképezésre értve (néztem a Realme GT 2 pro-t, ami elég szimpatikus), de a többi tulajdonságában a Huawei felett eljárt kicsit az idő.
Ami még fontos nekem: lehetőleg gyors töltés, vezetéknélküli töltés nem létszükséglet, de ha van, nem baj.
Az akku is jó lenne, ha kibírna egy-másfél napot, ha nincs szétnyomkodva a telefon már a gyakori böngészésen kívül (navi, játék ritka, fotózás gyakoribb használati szokásaimban).
A Huaweiben a periszkópos kamerát nem sokszor használtam, makrót kicsit többször, de a jelenlegi (kínai) telefonokon található 2 mpx-es makrókameráktól kiráz a hideg.Ami még szimpi nekem, az a Pixel 7/7a, csak ott az iszonyat lassú töltés riaszt el.
Szerintetek? Mi lehet a megfelelő választás számomra?
PSN: OldSlowhand74
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest